tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vitummoinen dentalux hammasharja

Tervehdys voitolle! Lidl teki sen taas. Nimittäin myy kohtuulliseen hintaan parasta hammasharjaa, jota olen koskaan käytellyt. Dentalux-merkkisen hammasharjan saa hintaan 1,39€.

Harjan pää on näennäisen tarpeettomasti jaettu kahtia ja harjakset on aseteltu jing/jang-muodostelmaan. Feng shuit kohdallaan? Harjat muodostavat pituusprofiililtaan koveran muodon. Kaikki tämä vaikuttaa ensisilmäyksellä turhuudelta, mutta tositilanteessa harja tuntuu hampaissa aivan helvetin hyvältä ja vaikuttaisi myös puhdistavan todella hyvin. Hampaista tuntuu lähtevän tavallista enemmän likaa irti ja nopeasti! Todella hieno tunne saada kerrankin hampaat todella puhtaiksi. Tässä hintaluokassa löytyy varmasti muitakin hammasharjoja ja tarjolla on taatusti halvempiakin vaihtoehtoja, mutta en usko, että mikään niistä on näin hyvä.

Suurin miinus tässä harjassa on se, että sille on sen muotoilun vuoksi hankala laittaa hammastahnaa. Parilla ensimmäisellä kerralla onnistuin ampumaan tahnat harjasta suoraan päälleni. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin. Tämä hammasharja on selkeästi samanlainen kuin vaikka soinniltaan parhaat soittimet, joissa osaamattoman käsissä virheet korostuvat, mutta osaajan käsissä irtoaa tavallistakin parempaa tulosta.

5/5. Paras ikinä.

Hammasharjasta tuli mieleeni sellainen juttu, että pohdiskelin hiljattain aborttiklinikan perustamista, kun nuo kunnalliset pohtivat, että saako abortin tekemisestä kieltäytyä. Olen lukenut cider house rulesinkin niin tiedän alasta lähes kaiken tarvittavan. Siinähän pidettiin sen orpokodin ohella aborttiklinikkaa. Jos nyt en aivan väärin muista, ehkä muistankin. No se ei ole tässä pohdiskelussa nyt pääasia. Mietin, että voisi pistää televisioon humoristisen mainoksen: "Mikä on hauskempaa kuin vauvojen tappaminen? No ei mikään  heh heh! Tule Jyväskylän aborttiklinikalle niin pidetään hauskaa." Mainostaisin myös lehdessä koko sivun kokoisella kuvalla metallihenkarista jonka alla on teksti: "On olemassa parempiakin keinoja..." Alle 16-vuotiaat asiakkaat saisivat tikkarin jos olisivat reippaita.


VitummoinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti