Resepti tulee tässä: tai siis itse tein näin. Voi olla järkevämpiäkin tapoja hoitaa tämä homma, mutta epäilen kyllä. Olenhan helvetin hyvä kokki.
ELIKKÄS:
Eikö ole hieno sana tuo elikkäs, katsokaapa huviksenne muusikoiden.netin torilta kuinka moni myynti- tai ostoilmoitus alkaa sanalla elikkäs. Melkein kaikki. Elikkäs se resepti:
Ensin runttasin morttelissa tähtianista, mustapippuria, chiliä ja sinapinsiemeniä seokseksi. Sekoitin astiaan hoisin-kastiketta, sitruunamehua, hunajaa ja valkosipulia. Maistelin milloin maistuu hyvältä ja aloin varovasti lapioimaan mausteseosta sekaan. Maistelin taas milloin oli herkullisimmillaan. Tämän jälkeen hieroin ankan pintaan suolaa ja mustapippuria. Lopuksi läträsin tahman linnun päälle, työnsin kastiketta ja sipuleita ankan perseeseen. ja uuniin 175 asteeseen kolmeksi tunniksi muhimaan. Välillä läträsin paistolientä ankan päälle. Hyvää on. Suositan ihan saatanasti 5/5 jos osaa tehdä safkaa. Kannattaa osata.
Ruuanlaitosta tulikin mieleeni, että kerran tein ruokaa valtakunnanjohtaja Siitoimen reseptillä. Helvetin hyvää tuli siitäkin. Jehovan todistajillahan on valtakunnansalit. Onkohan niillä myös valtakunnanjohtaja? Eli ovatko ne natseja? Arjalaisia veljeskuntia naamioituneena uskonnolliseksi ryhmittymäksi. Vartiotorneissahan on aina monikulttuurisia ihmislaumoja hymyilemässä ja ajattelemassa Jeesusta. Todella tarkasti mietittyä hämäystä, eikös? Näihin kuviin näihin tunnelmiin tai pohdiskeltaviin juttuihin voisikin lopettaa tämän artikkelin. Tai ehkä pistän sen kuvankin. Kuvan herkullisesta ankasta.
Ripped donald ;___; |
En ookaan ikinä syöny ankkaa. Ne vartiotornithan on ihan selkeästi keskitysleiristä?
VastaaPoistaVetikö vatsan vikkelälle tämä herkkujen herkku?
VastaaPoistahttp://yle.fi/uutiset/era_lidlin_ankkaa_vedettiin_myynnista_salmonellaepailyn_vuoksi/5684741
Ei mitään oireita. Saatana :D
VastaaPoista