tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lidlin juoksukengät

Ihan ensimmäiseksi, ennen mitään muuta: Fanittakaa blogia myös facebookissa, niin saatte heti uusimmat infot: TÄSTÄ

Hyvää iltaa itse kullekkin säädylle. Etenkin teille säästäväisten tai vähävaraisten säädylle. Nyt on käynyt niin, että kevään koettaessa lidl on saanut myyntiin erilaisia urheiluun liittyviä tuotteita. Tällä kertaa ostin nämä pitkään kaipaamani juoksukengät. Treenaan itseni yhtä kovaan kuntoon kuin sankarin Kapteeni James T. Kirk.

Hintaa kengillä oli likimain 20 euroa. Melko halpaa.

Miltä nämä juoksukengät tuntuvat? Ensivaikutelma on, että ovatpa kevyet ja pohja joustaa mukavasti. Juoksuaskeleet tuntuvat kuin hölkkäisi pururadalla. Tosi kiva homma. Pohja vaatinee hieman totuttelua, mutta pääsiassa kenkä on hyvin mukava pidemmälläkin lenkillä.

Tiesittehän, että lenkkareita ei kuitenkaan kannattaisi käyttää. Ne tukevat ilmeisesti jalkaa lian hyvin ja jalkojen lihakset laiskistuvat. Sitten saatte lonkka-, polvi- ja selkävaivoja. Ehkä. Ei ensimmäisen maratonin juoksijallakaan ollut lenkkareita, että oikeastaan voidaan ajatella, että lenkkarit ovat aika turhia.

Vasemmalla maukasta cheddaria

Mutta jos olette läskejä ja tahdotte alottaa lenkkeilyn halvalla, niin nämä ovat ihan asialliset kengät. Arvosanaksi 4/5, että voitte kuvitella 200€ juoksukenkienne olevan oikeasti jotenkin paremmat. En usko, että ne ovat, mutta voitte kuvitella, että ne ovat sitten täydet 5/5, kun nämä nyt eivät muka ole.

Kävin oikeasti testaamassa näitä. Katsokaa miten paljon vaivaa näen vuoksenne.

Oletteko muuten huomanneet, että star trek-maailmassa pikkuisen mahakkaat miehet ovat kaikkein kovimpia pelimiehiä. Nimittäin Riker ja Kirk. Toki vähän eri sukupolvea, mutta kuitenkin. Riker on niin kova pelimies, että joka jaksossa on eri nainen. Kerran jopa iski sukupuolettoman olennon. Picard taas on ronkeli työnarkomaani, jota naiset eivät tunnu edes kiinnostavan. Parikymppinen erittäin söpö tyttö yritti iskeä Picardia ja tälle ei kelvannut. Myöskin Troin äiti on täysin lääpällään Picardiin. Luultavasti vain siksi, että tähtilaivan kapteenin tulotaso on varmaan melko korkea. Kummankin markkina-arvohan on jo kovasti madaltunut. Picardilla kaljamahattomuuden ja kaljuuntumisen vuoksi. Troin äidillä ihan iän vuoksi, miksi hän ei ehkä kelpaa Picardille, joka on sentään tähtilaivan kapteeni.

Voisi kuvitella, että kapteeni laivan korkeimpana johtajamiehenä voisi iskeä naisia tuosta vaan. Silloinkin, kun Picard yrittää iskeä naista hän tyytyy beta-miesmäiseen kosiskeluun ja liehittelyyn. Riker on TNG:n kovin pelimies. Kirkmäinen mies, joka juoksee maha pystyssä häntäheikkeilemässä minkä kerkeää.

Luulen, että Riker tosin hakee vain lohtua, kun ei meinaa saada Troita. Sitten tämä ajaa miehen tällaiseen pokailuun ja naisten pyörittelyyn.

Tarkemmin, kun miettii niin Kirkhän oli melkoinen sosiopaatti, joka sai naiset rakastumaan itseensä ajaakseen omaa etuaan. Mitään tunteita ei Kirkillä ollut kuin halu edistää omaa uraa tähtilaivastossa. Aika sydämetöntä touhua. Tässä kooste Kirkin parhaista tappeluliikkeistä: http://imgur.com/gallery/YGgY0

1 kommentti:

  1. Sun pitäisi kirjoittaa näitä arvosteluja Keskisuomalaiseen. Internetiä ei kukaan enää nykyään lue!

    VastaaPoista