keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Viemärinaukaisumyrkky

Kylpyammeen viemäriputki on vuosien käytön jälkeen tietysti täynnä hiuksia ja muuta karmeaa irstaa. Ei sinne hyvänen aika voi käsiä tai muutakaan mennä työntämään. Täytyy siis myrkyttää. Lidlistä löytyi purnukka hintaan jota en tietenkään muista. Kuinka huono tämä blogi oikein on, kun esitellään halpoja tuotteita eikä edes muisteta niiden hintaa? Ainakin omasta mielestäni tosi huono.

Tuoteseloste ei kerro mikä on tuotteen vaikuttava aine. Tällaiset aineet ovat kuitenkin yleensä emäksisiä ja tämä eritti selkeää kloorin tuoksua (niinkuin uimahalleissa). Tällaisesta aineesta voisi varmasti sopivien kemikaalien kanssa tehdä todella haitallista kaasua jos tahtoisi. Kannattaa siis ostaa jos tahtoo leikkiä kotiterroristia tai vaikka myrkyttää itsensä kaasulla. Voihan tuon kai juodakkin. Maistuu varmasti tosi huonolta joten tällä kertaa jätän makutestin väliin.

Käytännössä aine toimi ihan näppärästi. Kaadoin 1/3 putelia aineesta parissa osassa viemäriin ja annoin vaikuttaa puolisen tuntia. Tämän jälkeen laskin vettä päälle ja sotkut imeytyivät viemäriin ja putki on auki. Kannattaa kuitenkin ostaa ennemmin sellaista raetta. Se on parasta. Paljon vahvempaa ja riittoisampaa. Tällaista laimeaa nestettä pitää kaataa sisään tosi paljon ja vaikutus on hitaampi. Arvosanaksi annetaan: kammasta irti revittyjä hiuksia. Ainakin 38 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti