keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Nobelaner talviolut

Aiemmin testissä on ollut Nobelaner lager tai pilsneri, en muista kumpi. Enkä todellakaan jaksa nyt tarkistaa. Selatkaa itse vähän alemmas laiskurit, tästä kirjoitusikkunasta on paljon työläämpi lähteä etsimään sitä. Tämä kyseinen tuote osui käteeni lidlin hyllyköstä. Hintaa puolen litran tölkillä on 1,79€. Tällä kertaa kyseessä on suodattamaton tumma lagerolut. Mainittakoon lisätietona, että tämä on valmistettu Suomessa.

Maku on kirpakka ja yllättävän voimakas. Ensipuraisu yllättää positiivisesti humaloinnillaan, mutta lässähtää pian ja vääntyy turhan metalliseksi. Vanha talviolut oli parempaa. Ennen oli paremmin. Kaikki oli paremmin. Olut oli parempaa ja oli savon prikaati. Enää ei ole. On vain lihavia pullamössöpoikia. Ja tyttöjä. Vihollisiakin on joka puolella, esimerkiksi lunta.

Annan tälle nyt tosi huonon arvosanan enkä pistä kuvaakaan. Noin. Tai oikeastaan tekisi mieli pistää kuva. Jostain elukasta. Pistänkin kuvan pupusta. Kun olin pieni, meillä oli lemmikkinä pupuja. Ne kuolivat. Opin mitä on kuolema. Kaikilla lapsilla pitäisi olla lemmikkejä jotka kuolevat. Oppivat sitten, että elävät otukset kuolevat. Isi ja äitikin kuolevat joskus ;___;

1 kommentti: