torstai 3. kesäkuuta 2010

Lidlin sushi

Pitkän tauon jälkeen olen taas löytänyt tuotteen joka on arvion arvoinen. Sushi on herkkulia. Kyllähän te sen tiedätte? Jos ette niin olette ihan huonoja. Japanilaisten elämähän on tosi tylsää. Joka päivä 12-24 tuntia töitä ja sitten hieman eläin-, lapsi-, erite- ja sm-pornolle masturbointia kotona, koska kumppani ei jaksa enää työpäivän ja kolme tuntia kestäneen sushikokkaussession jälkeen rakastella lempeästi. En ymmärrä kuinka näin työläs ruokalaji on kehitetty tällaisessa yhteiskunnassa. Ehkä ne eivät kokkaa sitä sitten kotona itse vaan hakevat ravintoloista ja pikkuhousut haisteltavaksi automaatista?

Sain luotettavasta lähteestä tiedon, että pakastesushi olisi kelvotonta. Marketeiden pakastealtaasta on löytynyt jo pitkään sushia, mutta hinta ei ole ollut kohdallaan. Nyt lidl myy 4,90€ hintaan pakkauksen pakastesushia, jossa on huikeat 11 palaa ja 220,5 gramma herkkua. Pakkauksessa on: kaksi lohikönttöä, kaksi rapupalaa, kaksi californiarullaa, tilapia (joku kala) maki, porkkanamaki, lohimaki ja kurkkumaki. Mukana tulee myös gari (inkiväärisiivut), soijakastike ja puikot.

Kuten sushin valmistamisessa aina, tämänkin aterian valmistaminen kestää monta tuntia. Pakkaus suosittelee, että pakaste otetaan sulamaan 2-3 tuntia ennen syömistä. Myös mikroaaltosulatusta tarjotaan vaihtoehdoksi, mutta en usko sen vaikuttavan mitenkään positiivisesti aterian laatuun.



Periaatteessa tämä on ihan kelpoisaa sushia. Riisi hieman kuivaa könttöä ja gari vaatisi vähän enemmän potkua. Wasabi kylläkin oli kelpoisaa. Tätä olisi voinut vetäistä huiviin myös toisen paketin kerralla vaikkei tästäkään setistä nälkä jäänyt. Mukana tulleet puikot olivat ihan surkeat ja piti käyttää omia. Muuten en osaa pahemmin haukkua annosta. Jos et ole syönyt koskaan sushia ja tahdot kokeilla halvalla, niin kipaise lidliin. Kaukana täydellisestä tämä kuitenkin on eli asteikolla 1-5 tämä saa arvosanaksi kaikki kolme Ghidorahin päätä. Puolikas Mechaghidorahin pää voidaan antaa ylisöpöstä kalanmuotoisesta soijakastikepurkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti