torstai 2. toukokuuta 2013

Grillimaisteri olut.

NY RILLATAAN TIMO JUTILA MAGGARAA EÄNTÄ KOHTI!!!!111

Tosi miehet rillaa tulella. Hiilet on naisille ja lapsille.






















Noniin vakavoidutaanpa ja katsokaapa, kun piirsin teille hienon kuvan Timo Jutilasta rillaamassa. Timo tosiaan "rillaa" tulella jos iltasanomien tai -lehden viimekesäisen artikkelin valokuviin on uskominen.

Lidl on tuonut grillimaisteri sarjansa oheen laitilan juomatehtaan valmistaman grillimaisteri oluen. Tölkin hinta on noin euron. Sixpack maksoi muistaakseni likimain 6,40€ tms. Eli yksittäinen tölkki noin euron. Kohtuullisen hintaista siis? Jos olette eri mieltä niin minua kiinnostaa. Kiinnostaa todella, kommentoikaa kommenttiboksiin alle.

Oluen mainostetaan olevan vahvasti humaloitu. Eikä tämä kyllä minun makuuni erityisen vahvasti humaloitua ole, mutta siitä huolimatta makua löytyy keskiverto bulkkilageria enemmän, jota tämäkin pohjimmiltaan on. Maku on hyvin lähellä keltaista kukkoa. Tässä on sama hieman metallinen jälkimaku joka ei minua erityisesti miellytä. Iso plussa kuitenkin siitä, ettei tämän valmistuksessa ole käytetty lainkaan tärkkelystä. Menee siis linjassa lidlin saksalaisten oluiden kanssa.

Tuossa piirtämässäni kuvassa Timo on aika pullukassa kunnossa. En usko, että se on ihan noin mursu tällä hetkellä. Mutta helpostihan sitä saa mahansa turpeaksi kuin raskaana olisi. Etenkin miehenä. Oikeastaan kunnon kaljamahalihavuutta voisi verrata raskaana olemiseen. Mahassa pyörii ja möyryää, mahaa kannetaan mukana ei vai yhdeksää kuukautta vaan vuosia! Ummetustakin lihavuuten johtavalla ruokavaliolla saa "synnytys" voi kestää päiviä. Ainoa ero on se, että vauvan pää ei ole voideltu tulistakin tulisemmalla nagalla, kun se tulee ulos. Voisinkin siis väittää, että synnytyksen tuska on hölynpölyä verrattuna kunnon nagaburgeri kakannukseen.

Haluatte varmaan, että annan tälle oluelle jonkun arvosanan? Voisin antaa tälle 3½/5, kun ei tämä mitenkään tajuntaani räjäyttänyt. En pidä keltaisesta kukostakaan kolmosvahvuisena, mutta yllättäen nelosena se onkin herkkua. Ehkä tässä on sama vika, että kolmoseksi laimennus tuo esiin jonkun virhemaun josta en vain pidä. Suositan kuitenkin testaamaan grilliruuan kanssa. Varmasti toimii siinä hyvin. Itse en tällä kertaa päässyt kunnon tulella grillatun sapuskan kanssa testaamaan.

Vuoden ankein oluttölkkipalkinto menee.....

2 kommenttia:

  1. Ehkä jätän tämän hyllyyn ja otan Nobelaneria. Ei muuta ku tsemppiä Leijonille tännään!

    VastaaPoista
  2. ruma tölkki ja oluesta en tykkää, koska keltainen kukko.
    nagapökäleelle peukku! (sit ei kannata laittaa sormee suuhun)

    VastaaPoista