lauantai 27. huhtikuuta 2013

McEnnedy karpalomehu

Heipä hei! Minulla taitaa olla nyt päällänsä jonkunsorttinen hypomaaninen jakso, kun tätä tekstiä tuntuu tulevan ja pää on täynnä ajatuksia. Kirjoitan tätä nimittäin suoraan äskeisen arvostelun perään, kun sormet aloivat liitää näppäimistöllä kuin Rauni-Leena Luukainen Kildellä avaruusyhteyden aikana.

Aiempia postauksiani lukeneinahan tiedätte, että olen erittäin lahjakas musiikinharrastaja. Kuunnelkaa vaikka edellisen videon tunnussävelmä jos ette usko. Kun tiedän musiikista selkeästi näillä perusteilla enemmän kuin keskimääräinen r-kioskin jonottaja niin ajattelinkin aloittaa musablogin. Tajusin kuitenkin, että minullahan on jo parikin blogia enkä kuitenkaan jaksa päivitellä niitä kaikkia. Tätä jaksan. Niin pistän sitten musabloggaukset tähän samaan blogiin.

Ajattelin aloittaa sarjan, jossa kerron unkarilaisesta kasarimusasta. Unkarissa oli 80-luvulla todella aikaansa edellä oleva musiikkiskene. Monet sen ajan yhtyeistä voisivat olla nykypäivän ironisia retrosoundisia indie-bändejä. Kotimaisia tuon ajan bändejä lähinnä hävettää kuunnella. Niihin ironisiin hipsteribändeihin voimme palata myöhemmin sillä tänään ajattelin kertoa aikuisrokista ja hevistä.

Provinssirockissa 1982 mm. New orderin kanssa ulkomaisen pääesiintyjän tittelin jakanut Piramis (suom. pyramidi) aloitti soittamalla kansasmaista progerokkia, mutta kehitti soundiaan geneerisempää aikuisheviä kohti. Tämä ei ole mitenkään huono eikä hyvä asia. Se vain on asia. Kuunnelkaa itse. Kappaleen nimi on youtube-videon otsikosta huolimatta "nytsykäe"



Unohdinko nyt kertoa varsinaisesta hevistä? No unkarilaisesta hevistä tällä kertaa vielä sen verran, että sieltä tulee hyvän kasarimusan lisäksi paljon unkarilaisia (ylläri) Suomeen opiskelemaan kieltä. Ne ovat hevareita, jotka ovat innostuneet suomenkielestä raskaamman musiikin kautta ja tahtovat viikinkipoikaystävän. Unkarilaiset ovat mukavia tyyppejä ja kovia juomaan viinaa. Tosi homofoobisia, mutta ne täytyy vaan turruttaa. Tässä teille pari vinkkiä kuinka saada unkarilainen tyttöystävä: Näytä viikingiltä.

Voitte pistää tuon biisin soimaan ja fiilistellä tyylikkään näköisiä muusikoita samalla, kun luette nyt tämän varsinaisen arvostelun.

Arvostelu alkaa: McEnnedy karpalomehu on pelkkää karpalomehua. Tiedättekö miten vaikea on löytää normaalista kaupasta pelkkää karpalomehua? On vitamiinimehujuomaa, jossa on karpalon seassa jotain muuta. Löytyy karpalomehua, jossa on seassa omenaa. Lidlin McEnnedy karpalomehu on pelkkää karpalomehua eikä edes kauhean makeaa sellaista. Tämä on kiva etenkin drinkkejä tehdessä.

Pitkällisellä etsinnällä löysin s-ryhmän kaupastakin pelkkää karpalomehua. Hinta oli 2,59€ litralta. Tämä on törkeästi liikaa sillä McEnnedy karpalomehu maksaa vain 1,39€. Melko halpaa ja hyvää. Arvosanaksi annetaan tosi hyvä arvosana. Jes.

Miksikö muuten tässä blogissa on näin paljon arvosteluja lidlin tuotteista? Lähinnä siksi, että sieltä tuntuu löytyvän halpoja ja oikeasti hyviä tuotteita useammin kuin muualta. En saa lidliltä sponsorirahaa tai mitään. Voin kyllä ottaa jos annetaan. Antakaa.

Ja miksikö karpalomehusta ei ole kuvaa? Siksi, kun heitin tölkin roskiin ottamatta siitä kuvaa. Katsokaa tuota videota siinä on varmaan tuhansia kuvia. Ihan perkeleesti mahtuu kuvia 9 minuutin videoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti