keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hat(h)erwood suklaanamit.

Tajusitteko otsikon "läpän" hater... haterwood. Hehe! Haha!

Nyt kun päästiin niinsanotusti vitsillä sisään niin käydään suoraan asiaan. Eli nussitaan. Hehe! Haha! Läppä vaan läppä! Eli arvostellaan lidlin after eight-kopiosuklaa. Nämä ovat lidlissä vierekkäin aitojen after eightien kanssa. Aito asia maksaa 20 cnt enemmän ja pakkauksessa on 100 grammaa vähemmän tavaraa. Hyvä diili siis? 300g hatherwood-paketti maksaa 2,49€. Voitte vertailla jonkun muun kaupan hintoihin, että mikä on hintaero. Lidlissä ainakin selkeä voitto hatherwood-suklaalle.

Yllättäen nämä maistuvat erittäin, elleivät jopa aivan samalta kuin esikuvansa. Yksittäinen levy tosin on pienempi kuin alkuperäisessä, mutta nehän ovatkin epämukavan isoja suuhun pantavia. Maku on niinkin hyvä, että en näe mitään syytä olla valitsematta tätä pakkausta aidon after eightin sijaan. Ainoa syy voi olla pienempi pakkauskoko. Sillä kyllä 100 grammaa enemmän menee suoraan perseläskeiksi teille tätäkin nyt makeanhimoissanne lukeville tytöille. Minulle läski kertyy nykyisin lähinnä naamaan.

Oletteko muuten huomanneet, että televisiossa on nykyisin todella paljon ohjelmia joissa joku mies syö uskomattomia överiruokamättöjä? Ja sitten seuraavaksi tulee ohjelma jossa joku ruotsalainen perheenäiti yrittää laihduttaa itsensä häämekkoonsa voittaakseen kylpyläloman ja mopoauton käyttöönsä vuodeksi. Onkohan terveyden ja hyvinvoinnin laitos määrännyt tv-kanavat esittämään näitä? Jokaista läskiruokaohjelmaa kohti pitää olla yksi laihdutusohjelma. Man vs. food on varmaan sen verran paha, että pelkästään kotimaiset laihdutusohjelmat eivät riitä vaan pitää ostaa tosiaan noita ruotsalaisiakin.

No joka tapauksessa saksassa valmistetut hatherwood-suklaat saavat arvosanaksi 5/5. Hinta on ylivoimainen ja maku virheetön. Suositan! Ensi viikolla SUOMILEIJONA antaa saksalaisille kostoksi TURPAAN jääkiekossa. Kostoksi, koska tekivät 5/5 suklaan. Ansaitsevat koston.

Hathers gonna hather.

4 kommenttia:

  1. Toisin tässä esille vielä aftereittien säilyvyys-asspectin, jota ym. arviossa ei ymmärrettävästi voitu ottaa huomioon. After Eightit nimittäin säilyvät pelottavan kauan. Mikä johtunee siitä, että kyseisen suklaan valmistusaineluettelossa on enemmän E-kirjasimia kuin maailman tiekartaston sivuilla yhteesä.

    Eli luulisi tämän homman menevän niin päin, että halvempaan Hatherwoodiin olisi ahdettu AfterEightiäkin enemmän myrkkyjä, mikä taannee ainakin sadan vuoden puoliintumisajan.

    Kerran kävi kylässä yksi hullu muija. Mitään muuta ei suostunut syömään kuin After Eightejä, vaikka smetanagraavilohileipiäkin olisi ollut tarjota, mutta onneksi hänellä oli vastaavasti jumalainen lauluääni. Mitäköhän hänelle kuuluu nykyään.

    VastaaPoista
  2. Ei sisällä yhtään E-koodia. Terveystuote käytännössä siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksalaiset piru vie ovat niin pärinöissään luomusta ja lähiruuasta, että siksi Lidlistä saa usein vielä terveellisempää ruokaa.

      Hatherwood suklaa on siis varsinaista TERVEYSRUOKAA!

      Poista
  3. HEIL LIDEL! Ei siis syödä kehoamme saastuttavaa ja steriiliksi tekevää after eight lisäainesuklaata vaan tervettä ja luonnonmukaista hatherwood-namia!

    VastaaPoista