torstai 31. toukokuuta 2012

Grillimaisteri Pekoni Bacon XXL 3-pack

Eräs läheinen ystäväni oli tänään alakuloinen ja huonolla tuulella. Ajattelin piristää häntä ja kertomalla ostaneeni 420 grammaa pekonia. Hän piristyikin kovasti. Pekoni on parannus kaikkeen!

Arvatkaapa mistä kaupasta tällainen ihmetuote löytyy? No tietysti maailman parhaasta kaupasta lidlistä! Täytyy myöntää, että 420 grammaa pekonia on melkoinen ylilyönti yksin syötäväksi, mutta AKAT HILJAA. Elän villiä sinkkuelämää.

Pakkauksen hinta oli 2,79€. Matemaattisimmat teistä nyt jo varmaan laskivatkin, että kilohinta on alle seitsemän euroa. Ajatelkaa kilo pekonia, alle seitsemän euroa. Tosi halpaa. Tämä taitaa käytännössä olla ihan samaa pekonia kuin aiemmin arvosteltu saksassa valmistettu erinomainen malux-pekoni, mutta uusi pakkaus ja brändi on tietenkin yhtäkuin uusi tuote.

Oikeastaan, kun tulin tähän johtopäätökseen (etenkin maistamisen jälkeen), että tämä on samaa pekonia, niin en todellakaan jaksa alkaa toistamaan itseäni ja arvostelemalla tuotetta täysin uudestaan. Arvostelustahan tulisi täysin samanlainen, koska tuote on sama. Sen sijaan kerron teille siitä, kun "Lootuksen" kanssa löydettiin kerran vessanpönttöjä:

Oltiin tulossa freetimestä aika hyvässä pöhnässä ja katsottiin, että lootuksen takapihalla on jotain vessanpönttöjä. Niitä oli mielestäni ihan hirveä kasa, ainakin kymmenen. Todellisuudessa niitä oli ehkä neljä tai viisi, mutta ei anneta sen haitata. Ajateltiin tehdä tosi hauska jekku, että kannetaan pönttö johonkin keskelle toria tai kävelykatua. Otettiin siitä sitten pöntöt kantoon ja todettiin, että ei helvetti nämä on kyllä ihan liian painavia mukavasti kannettavaksi ja lootuksen päälle tuli pöntöstä jotain ällöttävää vessalirua niin jätettiin homma sitten siihen.

Ajattelin vielä vääntää jonkun huonon vitsin grillimaisterista, grillikandi, grillitohtori, mutta en keksinut mitään niinpä kerron vielä kaupanpäälle pekonireseptin. Ei kannata nyt lukea pidemmälle jos et tahdo tulla kaameaksi läskiputeksi. Oikeesti ei kannata. Varoitan teitä ja kannattaisi uskoa. Lopeta lukeminen jos et tahdo tulla hirveäksi ihralaardikaamioksi. No varoitin teitä tässä tulee: Paahda pari palaa paahtoleipää pannulla rapeaksi, paista muutama siivu grillimaisteri pekonia myös rapeaksi. Iske leipien väliin majoneesia, tomaattia, pekonia ja kansi päälle. Ai, että on simppeliä lihomisherkkua.

Maailmoja syövä pahis malux-pekoni uudelleensyntyneenä isompana ja pahempana RANKEMMASSA mustassa paketissa jossa on tulisia hiiliä, terästä ja TULTA TULTA AAAAAAAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti