lauantai 12. toukokuuta 2012

Rainbow pyykinpesuneste Black

Täällä kylmässä pohjoisessa on monesti tarpeen pukeutua lämpimästi. Näinkin harvaan asutussa maassa kuin Suomessa on vaara, että joutuu sosiaalisiin tilanteisiin toisten ihmisten kanssa. Keinotekoiset sosiaaliset konstruktiot ohjaavat kuinka tällaisissa tapaamisissa on soveliasta käyttäytyä. Yksi näistä sanattomista säännöistä on se, että on kohteliasta olla haisematta pahalta. Tämä johtaa väistämättäkin siihen, että vaatteita joutuu välistä huoltamaan, eli pesemään. Nykyihminen ei juuri muuten huolla useimpia vaatteitaan. No minä parsin yleensä ainakin kerran paidasta kainalot jos ja kun ne repeävät. Massiiviset lihakseni vaan eivät mahdu kynäniskoille tarkoitettuihin vaatteisiin normaalisti. (Ei paidat eivät koskaan repeä mahasta, eli lihakset)

Nyt arvioitavana tuotteena onkin siis vaatteiden pesuun tarkoitettu nestemäinen aine: ts. pyykinpesuneste, kuten asia on taitavasti kitetytetty etikettiin. Tuotteen hinta on 2,8€/litra. Puolet halvempaa kuin esimerkiksi Omo-pesuaine.

Olen tällainen synkistelijä niin minulla on paljon mustia vaatteita. Siksi valitsin erityisesti tämän tummille tekstiileille tarkoitetun pesunesteen. Ensialkuun voidaan todeta, että pesunesteen tuoksu on hyvin pesuainemainen. Ei mitään keinotekoisen tuntuisia hajuaineita. Pesutulos on hyvinkin raikas ilman epäilyttäviä lisähajuja. Fermonit pääsevät siis virtaamaan vapaasti, rakkauden pesuneste. Ilokseni pystyin toteamaan, että tämä pesuaine ei jättänyt pahemmin valkoista töhnää mustiin vaatteisiin. Bändipaidat tulivat komeasti ulos suoraan käyttökelpoisina.

Normaalisti muiden (h)omoloordien pesuaineet suttaavat täysin erään paitani jossa on humoristinen kuva edesmenneestä valtakunnanjohtajasta. Ilmeisesti muiden valmistajien pesuaineilla on jotain häntä vastaan ja paidalla on kuvan vuoksi eräänlainen karmallinen taakka jota nämä muut selkeästi katkerat ja pahansuovat pesuaineet sitten pyrkivät sitten kostamaan. "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi", sanoi herramme Jeesus Kristus vuorisaarnassaan (Matt. 7:1). Muistaisivatpa kaikki nestemäiset pesuaineet tämän. Ei sillä, että lähtisin nyt itse tuomitsemaan muita pesuaineita, niillä on oikeus olla asioista mitä mieltä tahansa. Mielestäni kuitenkin vähän yliampuvaa lähteä kuitenkin töhrimään pesukoneessa juuri tiettyä t-paitaa.

Vaikka olenkin aina tiennyt, että Tanska on paska maa, jossa ei voi tehdä mitää muuta kuin nussia, niin pesuainetta ne näyttävät osaavan tehdä. Annan siis tälle pesunesteelle arvosanaksi täydet viisi sakaraa pentagrammista. Amen 666.

"Saatana elää ja voi oikein hyvin."

2 kommenttia: