perjantai 2. tammikuuta 2009

Kiinalainen riisiviina

Ystäväni Jarno toi tuliaisiksi Kiinalaista viinaa. Tietenkin halvinta mahdollista laatua. 10cl pullo maksaa 0,20€ eli on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen tuote verrattuna Suomessa myytäviin riistohintaisiin alkoholituotteisiin. Litrahinnaksi tulee pikaisen päässälaskun perusteella 2€ alkoholipitoisuuden ollessa 56%. Eikö kuulostakkin hyvältä?

Lähempi tutustuminen paljastaa kuitenkin tuotteessa negatiivisia ominaisuuksia. Haju on puliukkomaisen pistävä ja oikeastaan voidaan sanoa juoman maistuvan juurikin siltä, miltä puliukko haisee. En ole maistanut mitään näin hirveää paskaa sitten sen kerran kuin sain tehtaalla työskennellessäni suuhuni pesulipeää. Tämä myrkky saa halvimman 80% viron viinankin maistumaan laatuvodkalta. Aromeista johtuen pieni pullo on erinomaisen riittoisa, koska makua on lähes mahdoton peittää millään blandiksilla on järkevintä kaataa sitä kitaan raakana irvistellen ja karjuen tuskasta.

Kaikenkaikkiaan valinta hinnan ja juotavuuden välillä kallistuu kyllä ehdottomasti juotavuuden puolelle. Tuskin koskaan on niin pahaa viinanhimoa, että tätä tarvitsisi juoda. Ehkä jollekkin viholliselle voisi tätä juottaa.

Maistajien ilmeet vaihtelivat inhosta kauhuun. Tämä on ehkä suurin hupi minkä tämä juoma voi tuottaa.

+riittoisa
+paljon potkua -> paljon tumua
+maistajien kauhistuneet ilmeet

-järkyttävän makuista
-järkyttävän hajuista
-välitön oksennusrefleksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti