lauantai 3. tammikuuta 2009

Halpisolut osa 3. Hollandia

Korkkasin tämän juuri ja en tiedä mitä ajatella. Tiedättehän miltä maistuu, kun nuolee naisen kasvoja ja saa meikkiä suuhunsa? Tai kosteusvoidetta. Hyvin samanlainen ensipuraisu. Muuten maku on lievästi kermainen, lievästi hunajainen ja humalainen, mutta todella kummallinen ja lievän karvas.

Nimensä mukaisesti olut on valmistettu Hollannissa. Alkoholipitoisuuskin on vain 4,2% ja maku todellakin omaperäinen. Suorastaan saippuainen. Liekkö hollannin poika ollut vähän turhan myssyissä, kun on tämän pannut. Kuten idols-tuomari sanoisi: Liukuen ei jatkoon. Hintakin on 1,59€, eli suosittelen skippaamaan tämän ja ostamaan vaikka odinia, sillä tämä oli hyllyssä aivan odinin vieressä.

Tuoteselosteen tutkiminen paljastaa, että tässä on käytetty lähdevettä ja humalauutetta, mikä on jonkinmoinen ero muihin oluisiin joita tähän mennessä olen arvioinut. Ehkä makuerot johtuvat tästä. Jos tahdot jotain erikoisen makuista, niin kokeile. Ehkä tämän hierominen kasvoihin kaunistaa, en kyllä aio kokeilla vaikka olutshampoota olenkin testannut joskus kesämökillä saunassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti