tiistai 4. maaliskuuta 2014

Matsui SMW17 mikroaaltouuni

Muistatte varmaan edellisestä kirjoituksestani, kun kehuin, että  yritän skarppailla kirjoittamisen suhteen. No en näköjään sitten, kun aloinkin taas harrastaa. Kävin esimerkiksi kävelylenkillä sunnuntaina. Olen kuitenkin käyttänyt merkittävästi aikaa ja vaivaa ajatustyöhön, joka on tämän kirjoituksen takana. Olen myös testannut arvosteltavaa tuotetta useita viikkoja. Tämän täytyy siis olla yksi parhaista kirjoituksistani pitkään aikaan? Enpä usko. Tänään siis arvostelussa 1947 Roswellista saatua ufo-teknologiaa, joka on tuotu suuren yleisön käyttöön.

Matsui mikroaaltouuni on halvin gigantista saatava mikroaaltouuni. Edellinen ilmaiseksi Jarkolta saatu samsung mikro räjähti. Salamat vaan löivät ja laite kuoli. Sittemmin opettelin elämään ilman mikroaaltouunia ja tulin toimeen ihan hyvin. Meni kuukausia, kunnes sitten eräänä päivänä gigantissa katsoin, että kaipa tuon mikrouunin voisi ostaa, kun on sen verran halpa: 49 euroa. Laitoin mikroaaltouunin paikalleen ja huomasin, että en muista käyttää sitä, kun olin tottunut elämään ilman. Huoh!

Laite itsessään on valkoinen ja melko normaalin eli sopivan kokoinen. Sisään mahtuu isokin lautanen. Tuotetiedot kertovat, että tilavuus on 17 litraa. Laitteen maksimiteho on 700W. Tämä on hieman vähän verrattuna kalliimpiin laitteisiin, mutta minulla ei ole kiire.  Hyvä puoli tässä  vähemmässä tehossa on se, että tämä ei käräytä mikropopcorneja kuten työpaikkani mikro. Jumalauta mikä jäätävä persekäry tulee palavista mikropopcorneista. 2 minuuttia ja tulipalo. Saatana.

Mitään grillivastusta tai muuta turhuutta laitteessa ei ole. Laitteen säätimet ovat parhaat mahdolliset. Ei mitään digipaskaa, vaan kaksi rullaa. Teho ja aika. Näitä kääntämällä mikrouuni lähtee tulille. Voiko simppelimpää ja parempaa systeemiä olla? Ei. Kaikki ne diginäytöt miljoonalla nappulalla ovat täyttä hevonpaskaa. Kaikissa mikroaaltouuneissa pitäisi olla vain ja ainoastaan kaksi rullaa. Toinen teholle ja toinen ajalle. 5/5 käyttöliittymä. Mikron lautanen pyörii jos jäitte vielä tätä miettimään.

Laite tekee siis sen mitä lupaa riittävällä onnistumisprosentilla, joka on tässä tapauksessa 100. Ruoka kuumenee helposti ja nopeasti. Halpa hinta ja toimivuus lunastavat tälle vempeleelle arvosanaksi 4½/5. Täysiä en anna siksi, koska tehoa saisi olla ihan hitusen enemmän. Miksikö? Koska enemmän on enemmän.

Kadehtikaa mikrossa olevaa upeaa adventure time mukiani.

Oletteko huomanneet, että Jyväskylän alakaupungilla on poikkeuksellisen paljon kirkkoja ja muita uskonnollisia pytinkejä? Olen varma, että ne on rakennettu kaupungin läpi kulkevien ley-linjojen mukaan. Kyseessä on kilometrien mittaisia suoria linjoja maastossa muinaismuistojen (useimmiten uskonnollisia paikkoja) välillä. Näiden Jyväskylän uskonnollisten rakennusten välille on helppo vetää suoria viivoja. Usein viivan voi vetää kahden, jopa neljän rakennuksen yli. Täytyy myöntää, että en ole vielä tarkemmin kulkenut heilurin tai taikavarvun kanssa tutkimassa linjoja. Käsittäisin kuitenkin, että magneettikentät ovat linjojen suunnassa erityiset.

Tässä vielä asiaa selventävä kuva. Olen ympyröinyt uskonnollisten yhteisöjen rakennukset kuvaan.

Kuva Jyväskylän alakaupungin Ley-linjoista.

Ufot kuulemma kulkevat myös näitä linjoja pitkin. Eli tarkkailkaa taivasta, kun kuljette kartan alueella. Linjojen risteyskohdassa on havaittavissa erityisen suuria hengentieteellisiä virtauksia, joita Jyväskylän hengentieteenseura hyödyntää työssään. Olenko muuten kertonut siitä, kun hengentieteelliset keinot johdattivat viinan jäljille? Kutsuin kerran juhannuksena käteeni taikavarvun. Varpu joka tahtoi tulla näyttämään suuntaa tuli käteeni ja ohjasi minua. Löysin viinapullon ja pystyimme juomaan viinaa pidempään. Eli hengentieteiden opiskelu kannattaa aina!


Lähteet:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ley-linja
(Viitattu 4.3.2014)

3 kommenttia:

 1. Täällä Tampereella kirkot on sijoiteltu vähän hienommin...

  http://www.aviisi.fi/artikkeli/?num=10/2012&id=604faed

  VastaaPoista
 2. Teillä onkin siellä illuminatin ja vapaamuurareiden keinotekoinen luciferinen magiakoneisto tulilla. Jyväskylän hengentieteenseura ammentaa voimaa muinaisista maagisgeologisista kentistä.

  VastaaPoista
 3. Pitikin palata tähän kirjoitukseen, kun lempiarvostelijani on tästä kirjoittanut.

  Vieläkö Matsui on toiminut? Meinaan itsellä hajosi yli 18 vuotta hyvin toiminut Panasonicin mikro eilen (ennen tehtiin kaikki paremmin) ja niin vähäistä on mikron käyttö, että ei huvittaisi Matsuita enempää maksella.

  VastaaPoista