maanantai 10. maaliskuuta 2014

Livergy M. P. P. Project tennarit.

Muistatteko sellaista juttua, että suurin osa saksalaisista oli joskus 70 vuotta sitten natseja? Varmaan koulussa opetettu. Sellaisia tyylikkäitä Hugo Bossin asussa kulkevia kivenkovia sadisteja, rasisteja ja fasisteja (jos siionistimediaan on uskominen, en tiedä). Sitten ne hävisivät sen Puolan aloittaman sodan, jota myös toiseksi maailmansodaksi kutsutaan. Sitten natseja ei enää ollutkaan oikein missään.

Mitenkähän vaikeaa oli vuosien tottumuksen jälkeen alkaa tervehtimään kavereita ilman, että karjaisee "HEIL HITLER!". Kuvitellaanpa Hans kävelemässä sodan jälkeen kadulla, matkalla vaikka lidliin. Vastaan tulee Hermann ja Hans alkaa nostaa oikeaa kättään tervehdykseen ja huulilta on pääsemässä "Heil...", mutta hän tajuaakin mitä on tekemässä ja taittaa oikeaa kättään kyynärpäästä tervehtiessään ja mumisee tervehdyksen lopun. "Heilllll..guten tag!"

Tai miettikääpä vaikka lapsia. Hitler Jugendin nuoria jotka ovat oppineet jo pienestä pitäen hyville tavoille. Nyt opitut tavat jotka niin syvään ovat juurtuneet pitääkin opetella pois. Heil Hitlerin huutelu taisi muuttua aika pian sodan jälkeen laittomaksi. Kuinkahan moni joutui putkaan tai sai sakot unohdettuaan vaikka hieman kännissä, että enää ei jumalauta heilailla. Ei edes helluntaina.

Natseista ja saksalaisista päästäänkin itse asiaan. Eli lidliin. Lidlistä ostin otsikonmukaiset keinonahkaiset vuorelliset converse tyyliset tennarit. Hinta oli vaivaiset seitsemän euroa. Odotukset tuotteen keston suhteen eivät ole järin korkealla, mutta tähän hintaan nämä tuntuvat jalassa ja näyttävät yllättävän kelvollisilta. Ostin joskus ihan kenkäkaupasta täysin vastaavat popot maksaen niistä ainakin 30 euroa. Nämä ovat vähintääkin yhtä hyvät kuin ne. Hintalaatusuhde on siis erittäin korkealla.

Tarjous on voimassa keskiviikkoon asti, että hopihopi kenkäostoksille jos tällaiset talvimallin halpistennarit kiinnostavat. Väreinä musta tai ruskea. Arvosanaksi annan 4/5 korkean hintalaatusuhteen vuoksi. Laitan vielä bonukseksi kuvan itsestäni ilman housuja:

On minul oikeasti housut jalassa. Kuvassa on muuten nyt ne MPP tennarit.























Tiedättehän ne internetin tyypit jotka kirjoittelevat sekavia. Tässä on minusta muutama internethulluuden aste. Ensimmäinen on vain sekavat ja häiriintyneet kirjoitukset blogeihin ja ehkä foorumeille. Toinen aste on bannien saaminen eri  foorumeilta, minkä jälkeen kohkataan vain blogeissa ja kolmas aste on postata nettiin munakuva. Siis kuva omasta kikkelistä. Alanko jo pikkuhiljaa lähestyä kolmatta astetta? En tiedä.

4 kommenttia:

  1. Naisten vastaavissa on leopardivuori!

    VastaaPoista
  2. Heti torstaina olin sovittelemassa juuri noita ostamiasi tennareita! (No ei varmaan juuri noita, mut siis tollasia ruskeita kuitenkin.) Harmitti kovin, kun jälleen kerran miesten 42 oli liian isot näihin naisten 41-42 -jalkoihini. Katkerat onnittelut siis uusista kengistäsi! Naisten vastaaviahan ei ollut nyt ollenkaan myynnissä, Mirrin mainitsemat leopardivuoret on tytöille (tai siis tytöille ja minijalkaisille naisille, 31-35). Naisille (tai siis vain koille 37-39) sen sijaan oli tarjolla "muodikkaita" kultaisia möhkösaappaita, tuolta tarjouslehtisestä ehtii vielä tarkastaa, millaisia ihanuuksia oli markkinoilla;
    http://www.lidl.fi/cps/rde/SID-615BE4AA-C53E4800/www_lidl_fi/hs.xsl/2522.htm
    (Kun ei kenkäonni nyt osunut kohdalle, ostin Lidlistä 5 €:n hanskat. Tässäpä oli koossani 8 jopa valinnanvaraa; päädyin naisten pinkkivuorisiin miesten neonkeltavuoristen sijaan.)

    VastaaPoista
  3. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288664992577.html

    Hienosti ajan hermolla tämä sinun blogisi, tiesit oheisen jutun jo ennakolta:)

    VastaaPoista