keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lord Nelson sitruunanmakuinen vihreä tee.

Heippa vaan. Huomaatteko, että olen taas yrittänyt skarppailla tämän kirjoittamisen kanssa. Ja pyrin taas kahden postauksen kuukausitahtiin. Olen lopettanut kaikki terveelliset harrastukset kuten lenkkeilyn ja kahvakuulan. Siivoamisenkin päätin lopettaa, kun se vei aikaa blogaamiselta. Nyt sitten näiden uhrausten myötä saatte ehkä kaksi postausta kuukaudessa.

Tämä tee on lidlistä. Yllätys! Pakattu ilmeisesti Saksassa, mutta teen alkuperämaa on tuntematon. Pakkauksen seloste ei paljon informaatiota anna. Veikkaan, että tämä tee on ulkomaista alkuperää. Teuvo Hakkarainen nosti juuri kulmakarvojaan kuin olisi kuullut itsestään puhuttavan. Coctail-kutsuefekti. Pian hän tunsi kylmiä väreitä. Joku suomalainen vaaleahiuksinen, sinisilmäinen arjalaissonni siellä juo ULKOMAALAISTA teetä. Teetä, tuota hinttien litkua. Tosi mies juo kahvia, mustana tietenkin. Ei niitä sahoja teetä litkimällä poltettu vaan vahingossa.

Tässä teessä on mausteena luontaista tai sen kaltaista sitruuna-aromia. Eli ei ehkä pahemmin varsinaista sitruunaa vaan jotain majavan anaalirauhasta tai kirppupuristetta. Sitruunan kuorta kuitenkin löytyy 2%. Tee itsessään on kuitenkin oikein mukavan makuista ja sitruuna-aromi on taustalla tukemassa melko neutraalia ja helposti juotavaa teetä. Ei tämä mitään erityisen hämmästyttäviä elämyksiä tarjoa, mutta kelpo bulkkiteetä päivittäiseen litkintään.

Tämä ei ehkä tule teille yllätyksenä, mutta en nyt  muista näiden hintaa. Kahden euron pintaan ja tarjouksessa jotain 1,60€. 25 pussia teetä. Hyvä diili. Tästä on myös vanilja-arominen versio, joka ainakin on majavan pyllyllä maustettu. Se on muistaakseni parempaa kuin tämä.


Teepakkaus josta olen jo nautiskellut muutaman pussukan. Enhän arvostelisi mitään maistamatta.


Tiesittekö, että venäläiset jäähdyttävät ikiroutaa Siperiassa? Näin juuri televisiossa, että ikirouta sulaa ja öljyn tai kaasun poraaminen ei enää onnistuisi jos maa sulaisi. Ne sitten jäähdyttävät sitä. Varmaan samalla teknologialla Suomen puolustusvoimat jäähdyttävät kasarmialueitaan. Koska siellä on aina 5-10 astetta enemmän pakkasta kuin muualla lähialueella. Tämä on ihan totta. Mikkelissä 2003 aivan taatusti kasarmialueella oli metri enemmän lunta ja enemmän pakkasta.

Meinasin alkaa avautumaan pullamössö sukupolvesta enemmänkin, mutta eiköhän siitä ole jauhettu jo ihan tarpeeksi. Sen sijaan kerron teille nenäkarvoistani. Ne ovat mustia, joskus täytyy saksia, kun työntyvät nenästä ulos asti. Jotkut kuulemma nyppivät niitä irti. Itseäni moinen ajatuskin inhottaa. Sakset vaan nenään: niks ja naks. Kasvaisivatpa viiksenikin yhtä tehokkaasti kuin nenäkarvani. Kasvattaisin viikset hetkessä. Olen muutenkin päättänyt, että tämä on se vuosi, kun kasvatan viikset. Ei mitään hipsteripaskaa, se on niin 2010. Nyt kasvatan vakavat aikuisviikset, koska olen aikuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti