torstai 17. lokakuuta 2013

Vitasia Wasabipähkinät

Kovasti yritin etsiä jotain halpaa arvosteltavaa, joka ei olisi lidlistä. Mutta kaikki on niin helvetin kallista. Paitsi lidlin vitasia wasabipähkinät. 150 gramman pussi maksaa 1,29€, eli kilohinta on noin 8,6€. En millään jaksanut mennä punnitse ja säästään katsomaan paljonko pähkinät siellä maksavat, mutta en pitäisi näitä nyt kauhean kalliina. Yleensä katson pähkinöitä nimittäin kaupassa, että hyi saatana, kun on kalliita. Mutta näistä ei sellaista fiilistä tullut. Eli sovitaanko, että nämä on aika halpoja?

Maku on ärhäkkä, eli helvetin hyvä. Jos ottaa liian monta kerralla suuhun koko naamaa korventaa ja silmistä tulee vettä. Helvetin hyvä! Näitä on ollut tarjolla aasiaviikoilla ja nyt myös tulisen sapuskan viikoilla. Kannattaa siis käydä hakemassa pussi tai parikin pois. Arvosana maun puolesta 5/5. Tärkeä huomautus muuten, joka pussissakin on! "Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää."

Ei saatana, pähkinäpussi sisälsi pieniä määriä pähkinää.










Muistatteko muuten sitä, kun kerroin, että kouluampumiset muuttuvat koulukeihästyksiksi jos aseiden saatavuutta vaikeutetaan? Tässä blogissa se juttu on en vaan jaksa etsiä sitä. Etsikää itse jos ette usko. Joku siellä Oulussa puukotti nyt hiljattain koulussa toveriaan (tai vihollistaan, en niin perehtynyt aiheeseen). Mutta melkein sama kuin keihästys. Eli MITÄ MINÄ SANOIN!

Tuo ei kuitenkaan ollut se pääasia mitä olin kertomassa. Tiesittekö, että on sellainen kala, jonka urospuolisko tarttuu suullaan naaraan sukupuolivehjeaukkoon ja kasvaa siihen kiinni. Lopulta se sitten surkastuu ja kuolee pois, mutta saa kuitenkin geneettisen materiaalinsa siirtymään eteenpäin. Miettikää tytöt jos baarista iskette jonkun miehen ja annatte sen baarin jälkeen sitten työntää päänsä jalkojenne väliin. Aamulla heräätte ja joku haiseva rohjake on kasvanut toosaanne kiinni. Siinä sitten möyritte human centipedenä yhdeksän kuukautta tai jotain. Kännissä tietysti vielä olette valinneet jonkun ärsyttävän pallinaaman. Miettikää miten hankala on pöntölläkin käydä tällaisessa tilanteessa. Kakkaa vaan ympäri lumperoosia. Hyi.

Kuvateksti näkövammaisille: kuvassa wasabipähkinäpussukoita.

2 kommenttia:

  1. nyt tulim kauhee pakkomielle noihin kuulostivat sen verran hyviltä jtn huomenna lidliin :D...

    VastaaPoista
  2. Just' eilen meni pussyllinen näitä. Wasabin tulisuus on omanlaistaan, mukavan kirpakkaa, nenääntunkevaa tulisuutta, johon tulee addictio nopsaan. Mieli tekisi mennä ostamaan tänään lisää, mutne on kuitenkin loppu, koska LIDLissäkävijät ovat niin valveutuneita ja laatutietoisia ihmisiä, ja tämä on yksi niistä hittituotteista, jotka loppuvat aina heti.

    VastaaPoista