tiistai 22. lokakuuta 2013

Eldorado vihreä tee

Tiedän, että järkytyitte. Luitte tuon otsikon ja tajusitte: "Hei eihän lidlistä saa eldorado-tuotteita!" Ja olette oikeassa ostin tämän siwasta. Siwahan on pahamaineisen kallis kauppa. Kaikki maksaa siellä enemmän kuin missään muualla. No ainakin tällainen "perstuntuma" minulla on. Eldorado vihreä tee on kuitenki hintaansa nähden yllättävän hyvää. Kerron siitä kohta lisää. Ensin kuitenkin helpotan järkytystänne lidl-jutulla.


Kirjoitin arvostelun.

Lidlin upea ja maailman tärkein kännykkäsovellus on nyt portattu androidille. Sieltä löytyy Suomen ja ilmeisesti muidenkin maiden lidlien uusimmat tarjoukset. Parasta! Eikö totta.
Tässä linkki.

Kyseinen sovellus löytynee myös Applen perseraiskauspuhelinta käyttäville jostain.

5/5 tähteä tälle tuikitärkeälle sovellukselle. Jos teillä ei ole vielä älypuhelinta niin nyt alkaa olla korkea aika hankkia sellainen. Miten olettekaan tulleet toimeen ilman tätä?


Eldorado vihreä tee on pakattu mitäänsanomattoman näköiseen vihreään pahvipakkaukseen, joka sisältää 20 pussia teetä. Pakkauksen hinta on 1,19€. Yllättävän halpaa siwan tuotteeksi. Suurin yllätys on kuitenkin se, että tee on oikeasti hyvää. Maku ei ole täysin paljas vihreä tee vaan jännittävän kanelimainen ja mausteinen. Voin oikeasti suositella tätä jos joudutte siwassa ostoksenne tekemään. 4/5 ottaen huomioon hintalaatusuhteen ja ostopaikan. Teen alkuperämaa on Kiina.

Täällä Jyväskylän hengentieteenseurassa olemme miettineet (tai no minä olen miettinyt) sellaista, että voisimme alkaa ennustaa ihmisille jääkiekkokorteista. Tarot-kortit ovat niin eilistä. Ennustaminen voisi mennä esimerkiksi näin:
"Jahas, sulle tuli tähän ensimmäisenä tämä Timo Jutila. Se on aina hyvä merkki. Kertoo tulevasta vauraudesta ja onnesta. Saavutat elämässäsi hetken jossa olet jossain asiassa paras kaikista, kuten Juti oli vuonna ysiviis kiekkoleijonista parhain."

Pasi Hervannasta keksi kanssa sellaisen, että jos tulee Saku Koivu, niin se tarkoittaa sitä, että saa syövän.


Saatte tällä kertaa tällaisen käppäsen kännykkäkuvan, kun ei ole järkkäri töissä mukana. En käsitä miksi kännyköiden kameroissa täytyy olla niin helvetisti megapikseleitä, että kuvista tulee näin isoja. Täysin päätöntä muutenkin epävarmoilla nopeuksilla toimivilla yhteyksillä siirtää isoja tiedostoja. Kännykkäkuviahan niillä eniten varmaan siirrellään vaikka facebookkin. Niin miksi pitää olla näin saatanan isoja kuvia? Suomessa toki tiedostot liikkuvat etenkin kaupunkialueella, kun verkko on hyvä, mutta ulkomaan piruille isot kuvat ovat pelkkää kiusantekoa. Olisin kai voinut rajata ja pienentää tätä puhelimessakin, mutta en viitsinyt. Enkä enää tietokoneellakaan, kun se kuva jo tuossa pönöttää. Höhö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti