maanantai 16. syyskuuta 2013

Uudistetut Rainbow-kolmioleivät

Kuten tarkkaavaisimmat facebook-sivun seuraajat ovatkin havainneet, niin järkytyin eräänä aamuna, kun klassinen ja herkullinen rainbow kanaleipä oli pilattu. Valmistajaksi on vaihtunut Atria. Voi Atria saatana minkä teit! Hintahan on tällä hetkellä yksi markkinoiden halvimmista 1,75€! Mutta kanaleipä maistui KARMEALTA! Maanantaisten semikrapulaisten aamujeni onni, rainbow kanakolmioleipä, lepää rauhassa makea prinssi!

Päätin kuitenkin rohkeasti ottaa selvää ovatko muut sarjan leivät muuttuneet ja jos ovat niin millaiseen suuntaan. 1,75€ on kuitenkin niin kilpailukykyinen hinta, että jos sarjasta löytyisi uusi suosikki, niin ehkä tilanne ei olisi vielä niin paha. Muuten joutuisin ostamaan kolmen euron kötöstyksiä, joista mikään ei ole erityisen hyvä. Kolme euroa alkaa olla jo kipurajalla jolla tuote alkaa olla ylihintaista kaupan paskaa. Ihan kuin kolmioleivät eivät jo nyt sitä olisi!

Ensin yleiskatsaus. Paketti on vaikeampi avata, siitä miinusta, leipä on lötkömpää, mutta nyt molemmissa viipaleissa näyttäisi olevan siementä. Vähän plussaa ja miinusta näistä. Toinen leipä ei ole edelleenkään täysin vaaleaa hötelöä, siitäkin plussa.

Katkarapu
Katkarapu oli rainbow-kolmioleivän edellisessä inkarnaatiossa kakkossuosikkini. Ei tämä nytkään huono ole. Makua dominoi joku mauste, ehkä se on tilli. Ei vedä vertoja edelliselle mallille, mutta muutos huonompaan on pienempi kuin kanaleivässä. Tämä antaa toivoa. Arvosana: Ihan ok.

Kinkku
Tämä onkin sitten sarjan ehdottomasti paras. Ennen tämä oli huonoin. Näin se käy. Kinkku on tyypillistä suolenpätkämömmöä, kamaraa ja herraties mitä massaa, mutta tässä maku, suutuntuma ja majoneesi ovat hyvässä balanssissa. Seassa taisi olla jopa jotain kasvikseen viittaavaa. Hyvä jätkät. Yhden olette onnistuneet parantamaan. Mutta rehellisyyden nimissä ei tämäkään ole entisen kanaleivän veroinen. Arvosana: Kelpo.


Metvursti/salami
 Salami: suolaista, rasvaista, hyvää. Miten tällaisen kanssa voi mennä pieleen? Mielestäni pahimman makuiset kolmioleivät ovat aina salamipohjaisia. Maustamaton majoneesi, teollisen makuinen salami ja maustekurkku. Nämä eivät vaan toimi koskaan. Lisäksi tämä tuntui olevan jostain syystä erityislötkö. Johtui kaiketi siitä, että majoneesi oli tavallista juoksevampaa. Arvosana: Huono.

Tonnikala
En ole tätä edes maistanut vielä, mutta arvostelen aiemman kokemukseni perusteella.  Maistuu liikaa tilliltä tämäkin, kostea tonnikalamössö on tehnyt leivistä inhottavan lötköä massaa.  Arvosana: Huono.

Kana
Olette kuulleet avautumista kanasta jo tarpeeksi. En jaksa ulista enempää, mutta tämä on kaikista huonoin. Ennen oli paras. Näin se käy. Arvosana: Tosi huono.


Nyt joku siellä ajattelee: "Hei jätkä, tekisit ite aamupalaleipäs!"
No niin yleensä teenkin, mutta aina ei ole sopivia tarvikkeita kotona ja joskus tällaisen voi ostaa vaikka huoltoasemalta känni- tai matkavälipalaksi. Mutta tämä saa nyt riittää leivistä. Minulla ei ole tällä kertaa mistään näistä kuvaa. Siksi korvaan leipäkuvat itse ottamillani koirakuvilla, ette huomaa mitään.

Katkarapu

Tonnikala

Salami

Kinkku

2 kommenttia:

  1. Siis hei omg! Siis aika sydämetöntä kuvastaa jotain leipii koiril, vaik koirat on ihanii pikku ihmisii mut ne ei vaa osaa puhuu!!!1 siis omg lol, hanki elämä. your blog is bad and you should feel bad! ihan tylsä ulkoasukin. ja ihan liikaa tekstii. ihan tylsii kuviiki, miks sul ei oo iphonee. kuvat on liian pienii. ja valmisruokakin on pahaa! ja kinkku! kanakin! etenkin kaikki salami! yööök.

    T. salainen blogisi ihailija, joka ajatteli korjata puutteellisen vihapostin. ;)

    VastaaPoista