keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suuvedet testissä: Rainbow fresh ja Lidlin dentalux mint

Hyvää vuotta 2013. Aloitetaan terveellisesti tämä vuosi. Kaikkihan te läskit olette tehneet jotain uudenvuodenlupauksia, että nyt korkki kiinni ja liikuntaa kehiin. Niin meikäläinenkin tottakai. Näin tammikuussa saa vielä helposti motivoitunutta selvistely ja urheiluseuraa. Hyvä suuhygienia kuuluu toki myös terveyselämään. Siksi vertaillaan tänään kahta halpaa suuvettä. Sanon ihan suoraan, että jos teitä vituttaa se tosiasia, että en muista näiden hintoja, niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Kuitit eivät nimittäin ole tallessa.

Rainbow Fresh
Erittäin raikkaan, mutta todella voimakkaan makuinen. Pistin tähän hieman vettä sekaan, kun on niin tiukka ensipuraisu ja suutuntuma. Tämä suorastaan polttelee. Veden lisääminen on hyvä ehkä siksikin, ettei tämä tappaisi suussa eläviä hyödyllisiä pöpöjä. Tästä jää suuhun erittäin raikas ja hyvä maku. Hinta on kahden euron luokkaa, Ahokkaan Mikko sanoi, että 1,79€, mutta siihen ei voi luottaa.

Eikö ole ärsyttävää, kun ei voi luottaa mihinkään? Ei Mikkoon, eikä siihen, että tästä blogista saisi jotain järkevää irti. No jälkimaku on tuossa suuvedessä erittäin jees. Siihen voitte luottaa. Luottakaa minuun.

Lidlin vihreä dentalux mint
Tässä on huomattavasti miedompi ensipuraisu kuin rainbowissa. Suutuntumakin on parempi eikä polttele hyrskytellessä kuin rainbow. Erittäin kiva siihen asti, kunnes tulee aika sylkäistä tavara ulos. Jälkimaku on nimittäin todella epämiellyttävä. Suuhun ei jää raikas mintun maku vaan aivan hirvittävä krapula-aamun kissanpaskamaku. Tuntuu kuin olisi dokannut koko edellisen illan kiljua. Todella pitkä miinus. Hinta oli  melko varmasti 1,69€. Tosiasiassa en muista muuta kuin, että selkeästi alle 2 euroa se oli. Jotain tuollaista!

Näin nähtiin, että molemmissa aineissa oli sekä hyvät, että huonot puolensa. Mainittakoon vielä, että rainbowissa on huonompi korkki. Sen korkista ei ole kiva hörpätä ja korkki vuotaa jos  pullon jättää lappeelleen. Antaisin molemmille suuvesille arvosanaksi kokonaisuutena 3½/5. Rainbow vie voiton lopputuloksessa, mutta lidlin tuote yleisessä käyttömukavuudessa. Päättäkää nyt sitten näiden välillä. Saatana.

Ja, kun miettimään pääsitte niin oletteko koskaan muuten miettineet miksi paluu tulevaisuuteen leffoissa sen ruman auton pitää kiihdyttää juuri 88 mph nopeuteen? Miksi maaginen aikamatkustusraja on juuri tuollainen? No minäpä kerron: 88 viittaa aakkosiin ja uusnatseihin. H on aakkosten kahdeksas kirjain. Näin aikamatkustaessa muodostuu kirjainyhdistelmä HH, eli Heil Hitler. Tohtori Emmet Brown on taatusti natsitohtori, joka näin kunnioittaa johtajaansa pistämällä aikamatkustuslaitteen nopeudeksi Heil Hitlerit. Varmaan rakensi kuitenkin tuon aikakoneen päästäkseen tulevaisuudessa syntyviin lidlin paistopisteisiin, kun ne ovat niin huippuleita. Liekö niitä olisi jos Hitler olisi voittanut sodan? Parempi olla muuttamatta historiaa liikaa.

Suuvettä, käytin rainbowin ensin katsokaas melkein loppuun ennenkö ostin uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti