perjantai 27. huhtikuuta 2012

Rainbow kanakolmioleipä

HUOM! Tuote muuttunut 30.9 2013, lue lopusta varoitus!

"Voi ei! Unohtui eilen ostaa aamupala ja on kiire töihin. Mikä eteen? Ostanpa kaupasta jotain.... kolmioleipä voi kuinka ankeata, mutta pakko jotain syödä."
Onko edellä kuvatun kaltainen tilanne sinulle tuttu? Minulle on, koska monesti unohdan järkätä itselleni etenkin maanantaiksi aamupalaa kotiin. Läskiruokaa sunnuntaioloihin kyllä löytyy ja ne tulee syötyä ahnaasti. Aamulla sitten mahassa kiertää huonon sapuskan aiheuttama ummetuskakka ja nälkä. Ratkaisu on kuitenkin seuraavanlainen. Työmatkalla käyn ostamassa siitä samaisesta s-marketista jossa on niitä ihanan hurmaavia kassaneitejä (niin ihania aahh) hätäisesti jotain aamiaiseksi.

Useimmiten ostan juurikin rainbowin kanakolmioleivän. Hinta on 1,92€. Hieman kallista, mutta jos vertaa esimerkiksi samassa hyllyssä oleviin kilpaileviin leipiin joiden hinta vaihtelee kolmen ja neljän euron välillä on rainbow hintaluokkansa voittaja. Yllättäen myöskin maultaan paras. Aivan ylivoimaisesti. Olen kokeillut tonnikala-, katkarapu- ja metvurstileipiä rainbowilta. Kana on paras. Myös muiden valmistajien tuotteita olen testannut: ei mitään jakoa. Lunden cateringin naudanpaistiaurajuusto.... ihan paskaa, saman valmistajan kanaleipä jossa on tosi ison näköisiä kanapaloja: täysin syömäkelvotonta saastetta.

Rainbow kanakolmioleipä on parempaa kuin seksi. Jos saisin valita rakastelisinko naista aamutuimaan vai söisinkö ensin kanakolmioleivän, niin leipä olisi ehdoton ykkönen. Välissä olevan currymajoneesin ensipuraisu on kuin se tunne, kun rakkautesi siemen on roiskahtamasta kultasi suuhun, rinnuksille, pepulle, pimperoon tai karvaiseen miespilluun jos sellaisesta tykkää. Toinen puraisu on täyttä orgasmia. Leivän, majoneesin ja kananpalojen harmonia täyttää mielen ja mielihyvähormoneja erittyy kuin parhaassa orgasmissa. Ja nyt joku kiukuttelija väittää, että oletpa saanut huonoja orgasmeja. No ei, tämä leipä on vaan niin hyvää. Täysin hintansa väärti täydet viisi tähteä neljästä. Tuote on myös laktoositon ja ei aiheuta ylimääräisiä vatsanväänteitä maitovammaisille.

Kanakolmioleipä oli niin herkullinen, että ahmin jo ennen kuvan ottoa.

















Rainbowin kanaleivän hinta on laskenut 1,75€:hen. Hyviä uutisia vai? Ei! Valmistaja on vaihtunut ilmeisesti atriaksi ja nyt tuote maistuu aivan perseelle. Majoneesi on todella kuraisen makuista ja kanaa ei tuntunut leivän välissä olevan lainkaan. En suosittele enää kenellekkään. Uudistetun tuotteen arvosana 1/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti