maanantai 7. marraskuuta 2011

G. Bellini deodorantti

Ostin tuossa kesällä lidlistä summassa deodoranttiputelin. Olinko festareille vai minne matkalla ja taisin unohtaa deodorantin kotiin. Mukaan tarttui muistaakseni hinnaltaan hyvinkin edullinen G. Bellini "fresh" dödö. En taaskaan muista tämän hintaa, mutta varmasti oli tosi halpaa. Ainakin on tosi paskaa.

Taisin nyt spoilata koko jutun paljastamalla loppuratkaisun jo tässä vaiheessa. Ehkä tähän tarinaan tulee vielä M. Night Shyamalan (en tarkistanut nimen oikeinkirjoitusta vaan vedin sen hihasta, tykkään elää vaarallista elämää) henkinen yllätyskäänne tai twisti, kuten joku voisi sanoa.

Deodorantin haju on erittäin voimakas ja peittää varmasti törkeimmäkin hien hajun, mutta haistelisin ehkä mielumin hikeä, kuin tätä hyttysmyrkkyä. Tuolla reissulla minua eivät kyllä hyttyset syöneet tai sitten olin niin kännissä etten huomannut. Eli on tästä jotain hyötyä. Toinen positiivinen asia minkä voin tästä mainita on se, että jopa kaltaiseni alfamiehen fermoneiden tuoksu peittyi tämän myrkyn alle ja tavallisen valtavan lähentelyn sijaan sain vain kohtuullisesti romanttista lähentelyä nais-, että miessukupuolilta. Eli hyvinkin tervetullutta ainetta jos ei jaksa huiskia lähenteleviä naisia luotaan pois jatkuvasti.

Plussat ja miinukset:
+Erinomainen kemiallinen ase vihollissukupuolta vastaan
+Tehokas hyönteiskarkoite
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta
-Haisee huonolta

En keksinyt kuin yhden miinuspuolen, mutta se on niin suuri miinus, että täytyi laittaa useamman kerran, että miinukset voittaisivat plussat, koska näin asia on tämän aineen kanssa. Ei kannata ostaa. Paitsi ehkä jollekkin viholliselle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti