perjantai 18. marraskuuta 2011

Rainbow tehojuoma: Maustamaton

Itsellenkin joskus maistuu olut ja muunlainen alkoholi. Joko lääkkeksi tai muuten vain rentotumis- ja/tai viihdekäytössä. Kohtuudella tietenkin. Kohtuullisen alkoholinkäytön seurauksena maha menee monesti hieman sekaisin ja vessassa saattaa joutua käymään monestikkin ennenkuin tilanne tasoittuu. Kuulin eräältä ystävältäni, joka samasta ongelmasta kärsi, että ratkaisu tähän on gefilus-tehojuoma. Tarjolla on kuitenkin myös gefilusta edullisempia vaihtoehtoja, että ei tarvitse sitä ylihintaista paskaa kiskoa.

Rainbowin tehojuomissa on selkeästi oma hieman vastenmielinen keinotekoinen makunsa, jota ei valion tuotteessa ole. Keinotekoisen makeutusaineen makua on maustamattomassa vielä vähemmän. Ei tämä hyvää siltikkään ole, mutta kuulin luotettavasta lähteestä, että nuo makeutusaineet eivät olisi ihan superterveellisiä. Munuaisia ja maksaa kuulemma voivat haitata. Maulla ja terveellisyydellä tuskin on niin väliä, kun kyseessä on kuitenkin puolet gefilusta halvempi tuote eli paketin rainbowia saa 1,12€ hintaan. Kakka tulee yhtä kiinteänä gefiluksella ja rainbowilla. Uskaltaisin väittää, että tehojuoman nauttiminen puolittaa kakkimiskertojen määrän krapula-aamuna ja pitää märät pierut paremmin kurissa.

 Festareillehan tehojuoma on aivan ehdoton lääke. Melkein tärkeämpi varuste kuin teltta tai makuupussi. Olenhan kertonut siitä, kun vietin kaksi festarikesää ilman telttaa ihan hyvin? En kerro kyllä nytkään, koska niinä kesinä tehojuoman ihmevoima ei ollut vielä tuttu minulle. Kerron sen sijaan kesistä ilman makuupussia. Makuupussia parempi väline on ehdottomasti (tehojuoman ohella)  MM95-lakanat. Lämmittää ja suojaa. Lisäksi sen alle väkisin tunkevat naislaumat lämmittävät vielä paremmin. Ja tässä vaiheessa onkin kriittistä, että maha on kunnossa! Ei ole aikaa mennä ripuloimaan bajamajaan. Hankkikaa siis MM95-lakanat ja elämänne on täynnä rakkautta. Tämän Timo Jutilan henki takaa teille.


Alla kuva sinivalkoisesta rainbow-tehojuoma putelista. Sinivalkoinen kuin kiekkoleijonien peliasu.
Sillä aikaa, kun pojat saunovat, niin me TOSI MIEHET voidaan kuunnella tätä: http://open.spotify.com/track/7c8EYlZpPgCcx5N3oomYUb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti