tiistai 23. helmikuuta 2016

Siwan vihreä tee

Olen pöyristynyt ja totaalisen yllättynyt. Siwasta sai jotain halvalla! 50 pussia vihreää teetä hintaan 2€! Tämä on niin ennätyksellisen halpaa, että minun oli aivan pakko ostaa rasia tätä testiin.

Pakkaus on selkeä ja simppeli. Oleellinen informaatio välittyy hyvin. Vihreä tee 50 pussia. Valmistusmaa näkyisi olevan Puola. Onko tämä teelehtien alkuperämaa, sitä pakkaus ei kerro.

Maku onkin hyvin itä-eurooppalainen. Join erittäin samanmakuista vihreää teetä edellisellä Venäjän-matkallani. Maku on hieman tunkkainen ja hieman tanniininen, mikä saattaa johtua siitä, että kuumennan teeveden töissä mikroaaltouunissa ja se saattaa lämmetä hieman liian kuumaksi. Lähtökohtaisesti kuitenkin sanoisin, että näin halvaksi teeksi tämä on aivan juotavaa. Ei edes niin ankeaa kuin se vihreä tee, jota ostin Venäjältä kotiin. Samaa henkeä juomassa kuitenkin on. Tätä ei kannata hauduttaa liian vahvaksi, kun tämä on mitä on. Tällaisena työpäivän bulkkiteenä menee kuitenkin ihan hyvin. Olen juonut huonompaakin. Hinta on niin naurettavan halpa, että se nostaa arvosanaa huomattavasti.

En sitten tiedä missä on tingitty, kun hinta on saatu näin alas. Ehkä  tämä tuhoaa sademetsiä, tappaa sammakoita, alistaa viljelijöitä, on epäreilua, epäluomua ja tehty vähän huonommista osista? Mutta maailma on epäreilu paikka ja ne sammakotkin ovat varmasti myrkyllisiä tai niiden nuolemisesta saa psykedeeliset sävärit. Eli ne on huumeita, eli pahinta mahdollista myrkkyä ja syntiä. Parempi, että kuolevatkin mokomat.

Arvosanaksi annan 3/5. Ei tästä suurempaan nautiskeluun ole, mutta aivan kohtuullista bulkkiteetä kovaan kulutukseen.



Läjä teetä ja jotain bisnessalaisuuksia taustalla.















Tahtoisin vielä jakaa teille tärkeän tiedotteen: Rokkibändini Salamapartio on julkaissut ensimmäisen minilevynsä ja teidän kannattaisi mennä kuuntelemaan se ainakin tuhat kertaa, että saadaan spotifystä kaljarahaa. Käytännössähän se on teille halvin mahdollinen eli ilmainen. Bandcampista voitte jopa ladata levyn ilmaiseksi vaikka puhelimeenne niitä hetkiä varten, kun ette ole netin äärellä.

Voitte tarjota meille myös keikkoja. Ollaan halpoja ja hyviä. Lisäksi tosi hyvän näköisiä ja vaatimattomia.

Spotify



Bandcamp



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti