maanantai 4. elokuuta 2014

Harley Benton Kahuna CLU-30S sopraanoukulele

Taisin lupailla tätä arvostelua jo ajat sitten. En vaan ole saanut aikaiseksi kuvata videoita ääninäytteitä varten. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi tehdä tämän huikean raskaan asian. No täytyihän minun opetella soittamaankin ennenkö mitään järkevää saisin nauhalle.

Harley bentonhan on tietenkin saksalaisen verkkokauppa thomannin oma halpisbrändi. Viimeaikoina mokomat ovat tuoneet tarjolle uuden custom line-sarjan, jossa on kokopuisia soittimia, mm. akustisia kitaroita ja nyt myös ukuleleja. Oletan ainakin, että tämä on kokopuinen tai ainakin puukantinen, kun ei tuolla verkkosivuilla sanottu, että tämä mitään laminoitua sahanpurua olisi. Eli runko on vaahteraa, kaula mahonkia ja otelauta ruusupuuta. Hintaa soittimella on tällä hetkellä 59€.

Elikkäs kuvassa on ukulele.
Soitin on yllättävän hyvin viimeistelty ja nätti. Noinkin pieneksi siitä lähtee voimakas ja yllättävän musikaalinen ääni. Soittotatsi on suoraan paketista aivan kiva, enkä lähtisi tätä modailemaan sen kummemmin. Satula taitaa olla vähän korkea ja tallaa voisi vähän madaltaa jos ihan välttämättä jotain tahtoisi tehdä, mutta soittotatsi on näinkin kevyt ja ukulele soi joka nauhalta. Nauhojen päät on viimeistelty hyvin, eikä mikään niistä ota sormeen. Vireenkin tämä pitää ihan hyvin. Olinkin erittäin positiivisesti yllättynyt kaivettuani tämän thomannin pahvilaatikosta. Soittimen ulkonäkökin on oikein viehättävä ja viimeistely hyvää luokkaa. Oikein kaivamalla voi nähdä pari työstöjälkeä, mutta ne on haudattu lakan alle oikein nätisti. Kaikenkaikkiaan hintaisekseen tämä on oikein hyvä. Koittelin vertailun vuoksi kaverin yli tuplahintaista ukulelea ja onhan se parempi, mutta ei niin merkittävästi, että harmittaisi. Tämä toimiva halpis on mielestäni oikein hyvä aloitusukulele uudelle harrastajalle.


Arvosanaksi annankin hinnan huomioiden 4/5. Huomionarvoista on myös se, että Ikaalisten soitinrakennuskoulussa opiskeleva kaverini oli mukana ukulelejen sokkotestissä jossa oli mukana monen hintaluokan soittimia. Testin voitti harley benton.

Paksusormisen kannattaa harkita ukulelea ostaessa ottaisiko perussopraanon vai konserttiuken. Konserttiukulelessa on isompi ja pidempi kaula, jolloin soitto on isoilla nakeilla helpompaa. Sopranoukulelen vireisissä on mielestäni parhaimmillaan se ukulelen heleä ja kirkas sointi.

Mennäkseni vielä vähän toisiin aiheisiin: Kun siionistit nyt tuolla suorittavat kansanmurhaa ruokkiakseen ahneen jehova-jumalansa verenhimon ja vahvistaaksen omaa valtaansa veriuhreilla taitaa olla aika jättää avoin työhakemus. Tahtoisin jättää avoimen työhakemuksen kansanmurhaajaksi. Illuminati ja muut siionistit kuitenkin lukevat kaikki internettiin laitetut kirjoitukset, että en usko sillä olevan väliä mihin laitan tämän. Olen kiinnostunut erilaisista kansanmurhista ja etnisistä puhdistuksista. Voisin myös järjestellä internettoisinajattelijoita mielisairaalaan. Kannatan nimittäin agendaanne, jonka tavoitteena on tuhota 2/3 ihmisistä maapallolta. Koen, että tämä on paras tapa taata ihmisrodun jatkuvuus, sillä planeettamme ei pysty kannattelemaan näin suurta väestöä saatikka sen kasvua. Olettekin hienosti saaneet jo länsimaiden väestönkasvun kuriin aidsilla, sodilla ja homosaatiolla. Homosaatiota pidän erittäin humaanina tapana rajoittaa väestönkasvua, kun homoseksuaalit eivät pahemmin lisäänny keskenään ja kokevat kuitenkin olevansa onnellisia. Lisää homoja maailmaan ja suvaitseminen täysille!

Ottaisinkin yhdeksi tavoitteistani homosaation levittämisen kaikkiin islamilaisiin maihin. Ehdottaisin myös feminismin agressiivista levittämistä kaikkiin kehitysmaihin joissa väestö sikiää liikaa.

Kokemusta kansanmurhista minulla ei ole, mutta olen valmis oppimaan uutta avoimin mielin. Olen sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Työskentelen mielelläni ryhmässä kohti yhteistä tavoitetta ja parempaa huomista koko ihmiskunnalle. Palkkatoiveena 3800€/kk. Annatte varmaan tähän päälle vielä tulospalkkion?

Tässä vielä pari ukulele ääninäytettä. Ekassa soitan plektralla, mutta koska isot pojat sanoivat, että ei saisi plekulla vetää vedän toisessa sormin.


1 kommentti:

  1. Hieno, alkuperäisen päihittävä Mamba-tulkinta!

    "Mistä blogisi kertoo?" "Katso tunnisteluetteloa ja do the math!"

    Kansanmurhaajaksi ei pääse vissiin ihan kepein perustein, pitää käsittääkseni olla ainakin kasvatustieteet tehtyinä.

    Jatkoja!

    VastaaPoista