maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ordex-penkki

Huomasin sellaisen ikävän jutun makoillessani mekanismituolissa läppäri sylissä, että ei ole mitään paikkaa minne laskea se sylistä jos tarve tulee. Lidl tuli juuri sopivalla hetkellä pelastamaan miehen hädästä. Uudessa mainoslehdykässä oli myynnissä juuri sopiva pikkuinen jakkara. Hinta taisi olla noin seitsemän euroa.

Vitummoinen penkki


Penkki on jämäkän tuntuista, mutta kevyttä mäntyä. Mukava näin lastulevypaskan aikakaudella huomata, että joku vielä valmistaa edullisia huonekaluja ihan puusta eikä sahanpurusta ja liimasta. Penkki oli myös oikein helppo koota. Tarvittavat työkalut, ristipääruuvimeisseli. Kokoamisesta saa kuitenkin pienen askartelun fiiliksen. Se herättää pieniä valheellisia tunteita siitä, että muka olisi kädentaitoja, kun osasi koota penkin, pseudokötöstelyä. Pinnassa oli tarra, joka kieltää penkin päällä seisomisen, mutta vaaransin teidän lukioiden puolesta henkeni ja testasin penkin päällä seisomista. Kyllä se onnistuu. Kestävä ja hyvä penkki.

Ohjeet varoittavat, ettei tämä penkki ole tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön. Aloin miettiä, että mikä sitten on tällaisen penkin ammattimaista käyttöä? En ole vielä kovin monta, oikeastaan ensimmäistäkään ammattipenkilläistujaa tavannut. Ehkä penkkiä voidaan käyttää jossain muissa istumista vaativissa ammateissa, joissa on tarpeen myös siirtää istumapaikkaa? Kenties kadulla istuva ammattikerjäläinen saattaisi tällaista kevyttä ja luotettavaa istuinta tarvita kerjätessään rahaa rikollisliigalle, joka on hänet kotimaastaan tänne uppoavaan länteen kuskannut. Tai ehkä tämä voisi olla kiva jos on ammattijuoppo jossain puistossa jossa muut penkit ovat varattuina. Mutta kuten sanottu, tämä penkki ei ole ammattimaiseen käyttöön vaan täysin harrastelijamaiseen istuskeluun. Ammattilaisille lienee erikseen ammattilaistason penkit.

Penkki ajossa.


Itse pidän tuossa nyt kaljapulloja ja tietokonetta istuessani tuolissa, jonka vierellä ei ole muita paikkoja laskea tavaroita käsistään. Rahistakin tuo näyttäisi menevän.Tämä käyttö on täysin harrastelijamaista viihdekäyttöä, jota penkinkäytön ammattilaiset varmasti paheksuisivat. Arvosanaksi penkille annetaan 5/5.

Tahtoisin vielä kertoa teille uudesta elämäntapasuuntauksesta. Se on Lidl-lifestyle. Elämäntapa, jossa ostetaan kaikki tarpeelliset asiat lidlistä. Tällainen elämäntapa kasvattaa kärsivällisyyttä ja pitkäjänteistä suunnittelua, sillä siinä tarkkaillaan lidlin mainoksia ja opetellaan ennakoimaan vakiovalikoiman ulkopuolella olevien tuotteiden syklistä myyntiintuloa. Itse odottelen syksyn urheiluvälinesesonkia ostaakseni pyöräilyhousut ja -hanskat. Näin vuosien saatossa on sitten ehkä saanut kerrytettyä itselleen jotain käyttökelpoista hyvin halvalla. Lidl se kunnon on.

2 kommenttia:

  1. Lidl-lifestyle, peukkua! Voiko sillä myös penkki urheilla?

    VastaaPoista
  2. Tämä on lypsyjakkara Baijerista. Ei ammattimalli. ammattimallissa on turvavyö, joka estää putoamisen ja mahdollistaa vaivattoman liikkumisen jakkara hanurissa.

    VastaaPoista