maanantai 12. elokuuta 2013

Portugal piri piri-kastike.

Lidlin Espanja teemaviikot. Myynnissä portugal piri piri-kastike. Mitenkä näin on päässyt käymään? 195ml puteli maksaa euron. Tai tarkemmin 0,99€. Sisältää suolaa, chiliä, jotain. On tosi hyvää ja halpaa. Myös yllättävän tulista. Käy pitsaan, kesäkurpitsamömmöön ja vaikka naudan lehtipihvien kanssa. Lopetan tämän arvostelun nyt lyhyeen, koska tahdon puhua teille Jeesuksesta. Piri piri-kastikkeen arvosana on 5/5. Tällä hinnalla iso puteli hyvää soosia, kannattaa ostaa.


Oon syöny sitä jo. Koska se on niin hyvää. HYVÄÄ!

























Sitten siitä Jeesuksesta. Miettikääs, kun Jeesus tulisi takaisin nyt 2000-luvulla. Millaisia ihmeitä se tekisi ja millaisia sairaita parantaisi? Syntyisikö Jeesus taas juutalaiseen rotuun? Länsimaissa komeaksi arjalaiseksi 70-luvun jytäukkeliksi kuvattu Jeesus taisi kuitenkin olla itämaisen näköinen koukkunokka. Olisiko hän sitä 2000-luvullakin vai vastaisiko hän nyt tätä pitkätukkaisen partasuun kuvaa, jota meille tarjotaan. Kirjassaan Outo tie (2005) suomalainen profeetta Jouko Piho pohdiskelee eräässä kappaleessa, että onko parta syntiä. Hän toteaa, että ei ole. Nyt tiedätte tämänkin. Kirjaa luettuani päättelin, että myöskään runkkailu ja isoista tisseistä pitäminen ei ole syntiä.

Juuri nyt, kun puhutaan niin paljon homoista, niin parantaisiko Jeesus sitten esimerkiksi homon? Monet uskovaisethan pitävät homoseksuaalisuutta syntinä ja jotkut jopa sairautena. Rakkaat itänaapurimme ainakin. Tuotaisiinko Jeesuksen eteen homoseksuaaleja, että ne parannettaisiin? Tai läskejä? Lihavuushan tappaa juoppouden ohella eniten länsimaalaisia. Ei mistään löydy enää spitaalisia. Jeesuksen AA- ja laihdutusklinikka. Parantaa läskiyteen ja juoppouteen sairastuneita. Ehkä Jeesus voisi parantaa pikku Peterin ADHD:n niin se jaksaa lukea uskonnontunnilla ja pyhäkoulussa läksynsä eikä joudu helvettiin.

Näitä asioita kannattaa miettiä ennen viimeistä tuomiota. Jesse on best! Jos haluaa ilmasta viinaa, niin sitten myös Saatana. :))))))




3 kommenttia:

  1. Onpa tyhmät teemaviikot, Portugal kun ei oo ollenkaan Epsanjassa. Uuno on.

    VastaaPoista
  2. Espanja-viikot oli tosi kovis. Ostin kaikki mitä sillä logolla irtos. Lemppari oli gazpacho-kasviskeitto. Portugal hämäs tosiaan.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista