maanantai 4. helmikuuta 2013

Kukko 24-päkki laivasta.

TERVE!

Tällä kertaa arvioidaan tax free-oluen halpuutta. No halpuutta ja halpuutta. Risteilyt itsessäänhän ovat tunnetusti todella halpaa paskaa. Etenkin paskaa, mutta tämä ei ole varsinaisesti laivayhtiöiden vika vaan ihmisten. Vihollisihmisiä kaikkialla. Keski-ikäisten työporukoita jotka ovat jo ennen laivaan menoa aivan kännissä, kun kerrankin on päästy "hellasäröä" pakoon. Jotain maalaisjuntteja puuhelmissä ja hyppyritukissaan uhoamassa nyrkit pystyssä. Pakko heittää kaikki ihmismäiset ominaisuutensa menemään, öristä kuin piru ja nuokkua pöydissä näyttäen aivottomalta Stephen Hawkingilta. Ehkä vähän hypätä laivan kanneltakin mereen todistaakseen, että on tosi kova jätkä.

Laivallahan on melko kallista ruokailla ja juoda baarissa, jos sellaista tyhmyyttä harrastaa. Joutuu näkemään noita edellä mainittuja laivapirujakin. Parempi vain öilöttää hytissä tax free-viinojen kanssa (paitsi jos on niin tyhmä, että menee jollekkin viking linen natsilaivalle, joissa ei näin voi tehdä.) Sivistyneesti sitten oman hytin ja lähikäytävien huomassa fiksujen akateemisten ystäviensä kanssa nautiskelee laatujuomia joita vain itsensä kaltainen tavallista älykkäämpi ihminen osaa valita tax free-myymälästä. Vähän voi myös langettaa tuomioita caesarin sauvalla.

24 oluen pakkaus hyvää ja laadukasta keltaista nelosvahvuista kukkoa maksaa 10,90€- Aivan naurettavan halpaa siihen nähden, että yksi tällainen tölkki maksaa maissa taatusti vähintään tuplahinnan ellei enemmäkin.

Tämä kyseinen olut on juuri niitä, jotka hyötyvät vahvuudesta tai ennemminkin kärsivät laimennukesta. Tämä on huomattavasti paremman makuista kuin kolmoseksi laimennettu versio.  Humalointi tulee paljon paremmin maussa esiin ja suutuntuma on parempi. Todella hyvä valinta tissuttelua varten.

Jos jostain mielenhäiriöstä tai olosuhteiden pakosta joudut tallink siljan laivalle lähiaikoina niin voisin sanoa, että tällainen laatikko tai kaksi kannattaa paremman puutteessa raahata kotiin. Et siinä menetäkkään mitään, korkeintaan ihmisyytesi, kun alennut laivapirujen apinatasolle. Niin siinä kuitenkin käy. Terminaaliin jätät sivistyksesi ja sieltä sen rippeet keräilet häpeällisesti seuraavana aamuna.

En minä jaksanut kaivaa tuota laatikkoa ulos tuolta kaapista valokuvaa varten. Joudutte nyt tyytymään tällaiseen oven raosta otettuun tuhnuun. Mutta kai te käsitätte mistä tässä on kyse. Katsokaapa tuonne taustalle mitä siellä näkyy. Kyllä: YLIHINTAISTA KAUPAN PASKAA.

 Laivahan miltä tämän laatikon ostin oli Silja Europa. Ensimmäinen laiva, joka vastasi uppoavan estonia-laivan hätäkutsuun. No ei se siltikään ollut ensimmäisenä paikalla. Jos estonia-onnettomuus vaivaa teitä edelleen, niin miettikääpä, että suurin osa siellä kuolleista oli varmaan kuitenkin juurikin näitä öilöttäviä laivapiruja. Näin se luonnonvalinta toimii!

5 kommenttia:

  1. Hämmentävää että et tuonut esiin sitä faktaa, että keltaista Kukkoa myydään edullisesti myös Lidlissä. Ei tosin lähellekään Silja Europan hinnalla.

    VastaaPoista
  2. Ajatus kävi kyllä mielessä. Maksaakohan se sitten jotain 7€ se siksari? Oli kuitenkin selkeästi nobelaneriakin hintavampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen että ei riitä edes tuo hinta. Lähempänä kymppiä 8-pack muistaakseni.

      Poista
  3. Et maininnut myöskään, että tuon hintaan kuuluu lisäksi katkennut sormi. Se pitäisi näkyä selvästi hintatiedoissa.

    VastaaPoista