lauantai 10. maaliskuuta 2012

Grafenwalder vehnäolut

Heippa vaan kaikille. Taas kerran. Täällä ollaan. Juuri täällä tietokoneen äärellä näin. Acer-näppäimistön takana. Miksikö acer? No siksi, että Jaakko kaatoi lasin viiniä hyvälle keytronic-näppikselleni ja se meni pilalle. Ei sillä, että tämä acer näppis olisi mitenkään erityisen huono. Halpaa paskaa. Kesti vain hieman tottua vähän matalaan profiliin. Soundihan tässä on yllättävän hyvä. Vähän napakampi atakki ja diskanttisempi tietysti voisi olla, että kuulostaisi fallout 3:n tietokonehakkerointi soundilta. Siinä pelissä oli kyllä kaikkea turhaa paskaa. Tiirikointi vielä meni, mutta se saatanan hakkerointi oli typerää ajan hukkaa. Lataa/tallenna runkkausta pahimmillaan. Imekää paskaa läskinaamakoodaajat. New Vegasissa en edes muista hakkeroineeni? Oliko siinä edes tälläisia tilanteita? Ei ainakaan siinä määrin kuin fallout kolmosessa. Kakkonen on paras. Nyt, aina ja ikuisesti. Aamen 666.


Olen melko varma, että voin jaaritella vielä täysiin aiheeseen kuulumatonta asiaa ainakin yhden kappaleen verran ennen varsinaiseen asiaan menemistä. Täytyy muistaa, että yksittäinen lause ei ole kappale. Tämän faktan kerrottuani olen kirjoittanut jo kolme lausetta. Eli voin siirtyä hyvällä omallatunnolla kertomaan oluesta.

Lidl on tuonut markkinoille huimaavan uutuustuotteen: Grafenwalder vehnäoluen hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Tölkki maksaa 1,79€/0,5l. Juoman ensipuraisu on tyypillisen banaaninen ja yllättävän hyvä, mutta haihtuu nopeasti. Toivoisin maun viipyilevän suussa pidempään. Hintaluokassaan tämä on kuitekin melko onnistunut. Pieni metallinen sivumaku taisi jäädä, mutta todella harmiton. Alle kahden euron hinnalla tämä varmistaa paikkansa ostoskorissa varmasti. Vaikkei olut tyylilajissaan ole mitenkään parhaasta päästä niin mukavaa vaihtelua ja hyvä lisä lidlin edulliseen valikoimaan.

Lisätietona voin ilmoittaa, että onnettomasti kävi niin, etten itse löytänyt tätä tuotetta myymälästä. Niinpä joinkin tällaisen tarkkasilmäisemmän kaverini luona, joka reiluna miehenä tarjosi tämän makunautinnon. Tästä johtuen minulla ei ole tuotteesta kuvaa lainkaan. Laitan sen sijaan kuvan habastani:

Oisi ehkä pitänyt ottaa pumppi päälle!




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti