sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Adolf Liidelin härän pippuripihvit

Adolf Liidel tarjosi meille viime viikolla edullisesti neljä härän pippuripihviä. Koko paketti maksoi 5,99€. Tämä tarjous tuntui minusta kohtuullisen edulliselta ja annoin itselleni marssikäskyn kohti lidlin myymälää. -26 asteen pakkasessa suoritetun kahden ja puolen kilometrin pikamarssin jälkeen  saavuinkin lidlin myymälään ja kaappasin paketin mukaani. Olin jo suunnitellut lisukkeet: uunijuureksia, chipotlemajoneesia rapeaa salaattia, sipulirenkaita. Mediumiksi paistetut pihvit oikein sulivat suussa. Olen ihan helvetin kova jätkä laittamaan ruokaa. Ihailkaa.

Itsekehun puuskassani koen olevani asemassa jossa voin jopa antaa teille kokkausvinkkejä: Kun olette paistaneet pihvin niin seuraavana päivänä sen lämmittäminen mikroaaltouunissa ei tee sille kauhean hyvää. Koostumuksesta tulee hieman kuminen. Toisaalta tämä voi olla hyväkin asia jos on oikealla tavalla perverssi. Olen lukenut internetistä ja kuullut isoilta pojilta, että jollain henkilöillä voisi olla fetissi kumiasuihin. Luulisin, että tämänkaltaiset persoonalliset sukupuoliset mieltymykset eivät ole edes kovin epätavallisia. Ihmiset vaan eivät mainosta niitä esimerkiksi t-paidoilla. Olisihan se hienoa jos mainostaisivat, eikö? Voisi esimerkiksi baarissa tai kirjastossa lähestyä ihmisiä joiden seksuaaliset parafiliat vastaavat omia mieltymyksiä. Eikö olisi hienoa mennä baariin esimerkiksi JUHA MIETO FETISSI-tekstillä varustettu paita päällä ja löytää juuri se unelmien Mietaa jonka partaista poskea vasten painaa päänsä? Tosi kivaa olisi jos ihmiset näin jakaisivat itsestään tietoa. Ei tarvitsisi aina jännittää, että tykkäisiköhän tuo tyttö nyt samoista seksijutuista kuin minä, kun se olisi jo t-paidassa kerrottu. Tai tytöillä se voisi olla joku toppi, tai mitä ne liian isot hipsteripaidat on? Nekin on ihan söpöjä. Semmosiinkin voisi painaa tekstiä. Teksti tulisi varmasti myös luettua, sillä kyllähän sitä tissejä tulee vilkuiltua.

Pihvit siis olivat hyviä ja mikrossa lämmitettyinä vähemmän hyviä (paitsi jos on kumiperverssi). Voisin hyvinkin suositella näitä teille, mutta tarjous taisi loppua jo viime viikolla. Mitä hyötyä tästä kirjoituksesta siis oli teille? Ei varmaan mitään jos nyt alkoivat härän pippuripihvit himottaa. Ehkä vastaisuudessa sitten luette Adolf Lidelin tiedotteen tarkemmin niin pääsette jyvälle hyvistä tarjouksista. Arvosana tuotteelle: 88.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti