torstai 23. kesäkuuta 2011

Grillimaisteri Marinoitu porsaan ulkofileepihvi

Lidl on halpa. Kyllähän tämä on tiedetty. Myöntävät moisen faktan mainoksissaankin. Mutta kilon paketti porsaan ulkofileepihvejä hintaan 3,99€ on jo melkoisen halpaa. Tietysti paketissa on myrkkymarinadia melkoinen määrä, mutta kuka jaksaa kännissä sellaista ajatella. Kuitenkin tulee myrkytettyä aivoja etanolilla vielä pahemmin samalla, kun grillaa.

Pari sanaa arominvahventeista: En oikeastaan tiedä niistä mitään muuta kuin, että kyseinen maaginen herkkumyrkky on keksitty aasiassa. Ainakin sata vuotta sitten. Lisäksi se saa ihmisen ilmeisesti ahmimaan liikaa ja muuta kamalaa. No tässä tuotteessa ei perinteistä natriumglutamaatti e621 arominvahvennetta ole. Mutta hiivauutetta on. Se on kai melkein samaa paskaa. Eli jos tahdot kuolla nuorena aivovammaan niin tätä kannattanee syödä.

Makuhan tällaisissa pihveissä on parhaimmillaan karsinogeenien kanssa, eli kunnolla grillattuna. Hyviä nämä on ja näitä on paljon. Suosittelen. Ostakaa jumalauta on halpaa. 4/5 pistettä. Yksi piste pois siitä, että aiheuttaa aivovamman.Kertoisin vielä uudesta psykologisen hyvinvoinnin edistämismenetelmästä, jonka kehitin kännissä sunnuntaiaamuna kuuden aikaan. VOIMAUTTAVA RILLAUS. Grillataan nimenomaan grillaamisen itsensä vuoksi. Ei siksi, että olisi nälkä vaan siksi, että rillatessa "korostuu oma sisäinen vahvistuminen ja se, että ihminen kokee olevansa sisäisesti vahva sekä tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa." Juurikin tehdessään jämäköitä miesasioita. Tämä nostaa tervettä äijähenkeä miesporukassa ja vahvistaa huonojen ihmissuhteiden ja kurjien ihmisten runtelemaa omanarvontuntoa. "Vittu mä oon äijä ja ainakin yhtä kova ku Timo Jutila."

Samalla kannattaa kuunnella myös kovaäänistä hevirokkia. Musiikkisuosituksia voimauttavan rillaamisen taustamusaksi:
-Manowar
-Judas priest
-Entombed
-Clutch
-Rocky IV soundtrackLähteet
http://fi.wikipedia.org/wiki/Voimaantuminen
-Viitattu 23.6.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti