tiistai 1. marraskuuta 2016

Cien partahöylät

Kerrankin löytyi lidlistä aivan paska tuote. Siis aivan helvetin surkea punapersepaviaanin perseen rutupaska. Nimittäin nuo cien partahöylät. Pussillinen näitä maksaa kai parisen euroa. En muista oikeaa hintaa, eikä sillä ole väliäkään, koska ette koskaan osta näitä. Täysin käyttökelvotonta roskaa. Metallin ja muovin tuhlausta. Tuostakin muovista olisi voinut tehdä vaikka suoraan roskia, joilla saastuttaa luontoa. Nyt ne vituttavat ihmistä ja sitten vasta saastuttavat luontoa. Paljon pahempi.

Joskus on hyvä mennä suoraan asiaan ja purkaa vähän sisällä kyteneitä tunteita. Vähän tarkempi selostus siitä miksi nämä cien partahöylät ovat helvetin surkeaa punapersepaviaanin perseen rutupaskaa tulee nyt, kun olen saanut pahimman tunnepuuskan purettua sydämeltä.

Lidlin parranajotuotteet tunnettiin jossain vaiheessa (ja ehkä osa niistä tunnetaan edelleenkin?) G. Bellini tuotemerkillä, joka kääntyi suussa hauskasti gibelliniksi. Nämä höylät olivat jo tuolla nimellä pahamaineisia. Niinpä oli pakko ostaa koko paketti testiin.

Oma parrankasvuni on sellaista luokkaa, että saan ajella naamakarvat ehkä kahdesti viikossa, etten näyttäisi autonasentajalinjan ammattikoululaiselta suoraan 90-luvulta. Melkein kovasti pieraisemalla irtoavat kaikki karvat. Luulisi siis, että höylienkään ei tarvitse olla maailman parhaita, että tällaisen parran saa ajettua. Väärässäpä olin. Nämä täysin käyttökelvottomat persenöyhdästä valmistetut muovirutkut eivät meinaa leikata partakarvoja, mutta repivät naaman verille. En ole KOSKAAN nähnyt mitään näin huonoa. Voisitte ihan hyvää hyvyyttänne ostaa näitä ja heittää suoraan roskikseen, ettei kukaan muu osta. Edes partavaahdolla suihkun jälkeen pehmitetyt karvat eivät meinaa mennä näillä kuriin. En voi suositella kenellekään. 0/5.

Varokaa!

















Katselin tätä blogia varten tekemiäni muistiinpanoja ja huomasin, että olin unohtanut katsoa niitä edellisen kerran, kun kirjoittelin blogiin. Tuota Max Perttula grillimaisteri mieshajuvesiarvostelua varten olin tehnyt muistiinpanon, että kerro tällaisesta. Kerron sen nyt vähän jälkijunassa.



Vitu awesome kuunnella humppaa ja kuunnella humppaa... hump hump















Katsokaa miten mahtava kesätapahtuma HUMPPARALLI! Kyllä tätä varten kannattaisi ajaa parta kunnolla, tai siis helvetin huonosti cien partahöylällä. Humppaa ympäri vuorokauden! Ja mahdollisuus testata joka ilta puolen tunnin spurtilla oma humppakunto! Mitä tämä edes on? Mikä on hyvä tulos humppakuntotestissä? Onko se verrannollinen cooperin testiin?


Humpparallien tähtiartisteja.

Eikö todellakin tekisi mieli nähdä esimerkiksi Kimmo Lindegren ja Mika Raittilan orkesteri? Pistää vain miettimään, että miksi Mika Raittilan orkesteri soittaa Kimmo Lindegrenin kanssa? Onko yhtye lainassa, mutta ei missään nimessä tahtonut vaihtaa nimeään? Vai onko Mika niin kusipää, että "Joo saat lainata bändiä, mutta pitää sitten mainita, että se on mun bändi." Kaikki on mahdollista.

Miltäs kuulostaisi Ulla-Jaana & Lumumba? Mikä edes on Lumumba? Googletin asiaa ja ensimmäinen hakutulos on joku Kongolainen poliitikko. Ok? Eli onko hänkin esiintymässä? Onko tämä duetto? Onko Lumumba tullut Suomeen pakolaisena ja aloittanut humppauran?

Viimeisenä huomioni kiinnittyi Pekka Hartoseen. Katsokaa nyt tuota promokuvaa. Onko tuo otettu keittiössä kännykällä tai muulla vastaavalla perunalla. Äijähän näyttää aivan sarjamurhaajalta! Katsokaa nyt vaikka vertailun vuoksi kuvaa Zodiac Killer on PEKKA HARTONEN!

Lisempää humppaa.
Eikä siinä vielä kaikki! Ihastellaan kolmatta kuvaa. Sama takuuvarma humpparallien linja jatkuu. Ajattelin käydä ihan huvikseni kuuntelemassa noita vähän nuoremmalle väelle suunnattuja bändejä, jotka tuolla alakulmassa ovat. Ajattelin nimittäin, että näillä artisteilla voisi ihan olla materiaalia netissä.

Toyotan takavalot soittavat ilmeisesti omia biisejä. Bandcampissa heillä on ihan kuusi yhden biisin singleä. Mitä tästä voisi sanoa todella ankeaa suomirokkia ilman mitään persoonaa tai ideaa. Laulaja ähisee masentavasti. Soundit ovat kuin casiosta. Kuuntelin kaksi biisiä ja molemmat kuulostivat ihan samalta. Miten vaikeaa voi olla ensinnäkään edes säveltää kuusi tuollaista käppäbiisiä ja miten ne eivät ole yksi ep? Tämä bändi ei voisi olla surkeampi enää kuin olemalla gospelia.

Mikä siinäkin on, että jos on uskovainen tai natsi ei osaa tehdä kunnollista musiikkia. Tai no black metal on ehkä tässä poikkeus, joka vahvistaa säännön. Jumalan vihaaminen, Saatanan palvonta ja/tai äärioikeistolaiset mielipiteet tuntuvat saavan liekin palamaan kirkkaana ja black metallista tulee vielä aitoa, todellista ja vaarallista!

Väärät mausteet soittaa sitten covereita. Kuinka mielikuvituksetonta ja masentavaa. Tyypit näyttävät vielä tokmannin tai Jyskän varastomyymälän vaatemainoksissa pönöttäviltä kauppiaan valokuvaaja kaverin kavereilta. TODELLA MASENTAVAA!

Sokerina pohjalla purrrleskissat, joka näyttäisi olevan melko kotikutoisen oloinen burleski-ryhmä. Eli paikallisten naisten kehopositiivista feminististä emansipaatiota. Hyvä tytöt.

Täytyy vielä sanoa, että minulla ei ole enää mitään muistikuvaa mistä nuo kuvat ovat tulleet koneelleni. Olenko ottanut ne itse? Jos olen niin missä? Vai onko joku lähettänyt ne minulle? Heinäkuu oli sekavaa aikaa elämässäni. Kommentoikaa ja auttakaa minua selvittämään tämä mysteeri.

Tämä humpparalli, juttu herätti kyllä huomattavasti enemmän kysymyksiä kuin toivoin. Ehkä ensi vuonna on mentävä selvittämään asia paikanpäälle. Ellei kukaan osaa kertoa asiasta enempää niin miten olisi? Kesäretki HUMPPARALLEIHIN 2017!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti