torstai 7. maaliskuuta 2013

Leikkuulauta ja chilisinapit

Nyt tulee informaatiota ja vieläpä täysin tarpeetonta sellaista. Tämä blogipostaus on useita viikkoja myöhässä. Näitä tuotteita ette edes pysty saamaan enää lidlistä. Eikö ole aika fammaasta kirjoittaa tällaista mistä ei ole mitään hyötyä kenellekkään? Vielä fammaasempaa on lukea tämä juttu loppuun. Fammaanen, tosi hauska sanoa fammaanen. Kokeilkaa sanokaa ääneen: fammaanen. Tosi hauskaa ja hyvän tuntuista FAMMAANEN.

Leikkuulauta:
Hinta oli muistaakseni vitosen. Tämä on iso, laadukkaan ja hygienisen tuntuinen. Pohjassa on kätevät kumitassut, jotka pitävät leikkuulaudan paikallaan kovassakin väännössä. Suosittelen lämpimästi! Paitsi, että eihän näitä saa enää HAHA! Fammaaset!

Chilisinapit:
Nämä tuotteet ovat lidlin tulisen ruuan teemaviikkojen tuotteita. Jack's merkin alle Suomessa valmistettuja. Hinta oli 1,79€ tuubi. Kuvittelin, että nämä olisivat majooneesimaisia kastikkeita makuina chipotle ja jalapeno. Totuus on kuitenkin se, että nämä molemmat ovat sinappia.

Chipotle ei maistu savulle eikä oikein chilillekkään. En osaa edes kuvailla tätä makua muuten kuin sanalla "fammaanen". Tämä ei ole mitenkään hyvää, ei kannata ostaa.

Jalapenosinappi sitten onkin jo vähän parempaa. Maistuu sinapille ja toimii erityishyvin hernekeitossa. En siltikkään ostaisi tätä tahallaan toiste.

Kumpaakaan sinappia en siis suosittele. Vihollisten paskaa.


Oletteko muuten katselleet näitä vanhoja telkkarissa nyt pyöriviä James Bondeja? Katselin hiljattain Roger Mooren debyytti bondin ja yllättäen taisin pitää siitä jopa enemmän kuin 60-luvun Conneryistä. 70-luvun vaatteet olivat härskillä tavalla tyylikkäämpiä ja seksismi on nostettu uudelle tasolle. Nyt naiset sentään yrittävät tehdä jotain, mutta vain toilailevat ja törmäilevät. Ennen naiset tuntuivat vain olevan koristeina.

Roger Moore on muuten varmaan kaikista kynäniskoin Bond. Käsittämätön narukäsi. Ihmiset varmaan miettivät, että vittu mikä hintti otettu miehekkään Conneryn tilalle. Se, että kumpiko on sitten parempi Bond on vaikea valinta. En itse osaisi päättää. Siksi kehitinkin juuri tavan ratkaista asia. Otetaan tuubi lidlin chipotle- ja jalapeno-kastikkeita ja annetaan miesten valita. Valittujen tuubien sisällöt pursotetaan herrasmiesten peräsuoliin. Näin selviää paras James Bond-näyttelijä.

Ratkaisun avaimet.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti