keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kania paahdettu sipulirouhe.

No arvatkaas mistä tämmöistä saa. Arvatkaa JUMALAUTA arvatkaa! No arvasitte varmaan. Lidlistä tätä löytyy. Hintaan 0.79€ purnukka. Tunnustan taas, että en säilyttänyt kuittia, enkä ole taaskaan ihan täysin varma hinnasta. Olen kyllä lähes 100% varma, että hinta on tuo, kun oikein tarkistin sen erikseen. Verrattuna muihin paahdettuim sipuleihin en osaa sanoa, että onko tämä halvin vaihtoehto. Varmaan se on, koska se on lidlistä ja lidlhän on aina ihan helvetin halpa ja paras. Jes.

Miltäkö tämä maistuu? Aikalailla paahdetulta sipulilta. Tasantarkkaan sitä mitä lupaakin, hyvää ja kivasti rouskuvaa lisuketta. Maistuu kivasti vaikka hodarissa, tortillassa, kasvissosekeitossa, jäätelössä tai kaljassa. Teen toisenkin tunnustuksen tähän samaan blogimerkintään. En ole testannut, että toimiiko paahdettu sipuli jäätelössä tai kaljassa, mutta testatkaa te ja raportoikaa tulokset. Olen tämmöinen innovaattori, enkä ole niin käytännöllinen aina tämmösissä jutuissa. Enkä edes syö jäätelöä, muuten arvostelisin sen lidlin classic-jätskikopion joita saa ison paketin. Kuulemma hyviä. Mutta enpä arvostele. Ähäkutti.

Kertoisin teille siitä kuinka fysiikan lait heittivät äskeisessä star trekissä häränpyllyä, mutta kerroin siitä jo toisaalla internetissä, niin en ala toistamaan itseäni.

Voisin vielä kehua Dingon nerokasta sävellystä "facebookissa". Uskomaton kuvaus siitä kuinka 50- tai 60-luvulla syntynyt (vai milloin noi kulahtaneet ukot nyt on syntyneet) sukupolvi on vieraantunut nykytekniikasta ja trendeistä. Pohtikaapa kappaleessa oikeasti olevaa fraasia:

 "Olen tässä  sun Ritari Ässä, nettitikkuja sydämessä."

Kuvaa hienosti sitä, kuinka 80-luvulle sitä on jämähdetty, eikä pois ole pääsyä. Nokkelaa kuvausta ja nykynuorten on helppo samaistua, kun omat vanhemmat ovat juuri tuollaisia, etteivät tajua enää nuorten juttuja eivätkä tekniikkaa, nyt dingon ukot on samanlaisia.

Ritari Ässä. Tietävätkö nykynuoret edes Ritari Ässää? Setä voi kertoa lapsukaisille: se on ankea kasari tv-sarja missä äijällä on puhuva auto. Sitten sillä autolla voi hypätäkin. Mutta vain yhden kerran jaksossa, mutta se hyppääminen  yleensä on se millä ongelmat ratkaistaan.

Nettitikkuja, mietitäänpä sitä.
"Tota jätkät joo.. mikäs tähän facebookkiin niinku liittyy... netti... nettitikku joo. Mikä se ees lopulta on? Ai niinku mokkula."
"Siis nii se on siis niinku nettitikku..."
"Mutta tikkuhan on sellanen terävä, vähän niinku piikki. Joo piikki sydämes... nettitikku joo tää on hyvä."

NETTITIKKUJA SYDÄMESSÄ VOI JUMALAUTA. MITÄ JOS LAULAISITTE HELVETTI JOSTAIN ITSELLENNE AJANKOHTAISISTA AIHEISTA MISTÄ TAJUATTE KUTEN KALJUUNTUMISESTA, KALJAMAHOISTA TAI EREKTIOHÄIRIÖISTÄ. PARI VUOTTA NIIN VOITTE LAULAA VAIKKA ULOSTEENKARKAILUSTA, KUN ETTE NÄISTÄ NYKYJUTUISTA TAJUA EI SAATANA. VITUTTAA MUUTEN NIIN PALJON, ETTÄ MEINASIN UNOHTAA PISTÄÄ KUVAN TÄSSÄ ON SAATANA KUVA TÄSSÄ ON!




Ihan hyvää sipulirouhetta. Ihan hyvää, nyt rauhotutaan ja rouskutetaan sipulirouhetta.
Mitenkä tähän edes tultiin, että huusin tuollaista. Tämänhän piti olla siis biisin kehumista. Nerokkaan biisin jossa kuvattiin dingo-ukkojen pappautumista. No joskus vähän lähtee mopo käsistä, kyllähän te sen tiedätte. Vihaaminen ja kiukuttelu on kuin huumetta.

3 kommenttia:

  1. Tykkäsin tästä jo ennen kuin luin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se toimii vaniljajäätelössä. Ei tetysti menee litraa kerralla, mut sellanen pikku pallo pahdetulla sipulirouskeella on kiva alkusalaatti varsinin kesällä.

    VastaaPoista