perjantai 16. joulukuuta 2011

Rainbow rypsiöljy, Xtra mozzarella ja Koff III-olut.

Katselin tuossa, että olen vuonna 2010 kirjoittanut vain viisi merkintää tähän blogiin. Tosi ankeata ja laiskaa. Ninpä ajattelin hyvittää tämän kirjoittamalla kerralla kolme arvostelua. Sovitaan, että nämä on viime vuoden juttuja. Eiks joo? Lupaan myös tällä kertaa skarpata niin paljon, että tarkistan hinnat ihan kuitista. Voitte olla varmoja, että tuotteet sitten oikeasti ovat halpoja.

Rainbow rypsiöljy
Tämä Belgiassa valmistettu öljy on maultaan aika neutraalia ja ajaa asiansa ihan siedettävästi. Liukastaa paistinpannua sen verran, etteivät pihevit tai muut pannussa kärytettävät asiat tartu siihen kiinni. Ei myöskään vaikuta ruuan makuun posiitiivisella tai negatiivisella tavalla. Pullossa kehutaan, että tämä sisältää runsaasti omega 3-rasvahappoja. Nehän olivat terveellisiä? Tätä kun vetää pullon huiviin niin kyllä välttyy syövältä ja sydänsairauksilta. Litran puteli maksoi 2,52€. Taisi olla halvinta mitä S-marketin hyllystä löytyi. Xtra voi olla halvempaa, mutta en ainakaan huomannut. Sovitaan, että tämä on näillä puheilla halvin. Sovittiinhan me jo, että nämä on viime vuotisia kirjoituksia, että voidaan varmaan tässäkin joustaa?

Arvosanaksi annan. Jollekulle kivalle :3

Xtra mozzarella
Tämä 125g pakkaus maksaa vain 0,79€. Ehdottomasti juustohyllyn edullisimmasta päästä, mutta onko sillä väliä? Aika vähän. Nimittäin triplasti kalliimpi luomu mozzarella on kyllä parempaa, mutta ei niin paljon, että se maistuisi pitsassa. Raakana eron huomaa. Mutta tämä on ihan kelpoisaa bulkkijuustoa pitsan täytteeksi ja ihan hyvää raakanakin.

Siinä teille jo kaksi arvostelua. Siitäs saitte! Hähä! Koska tuo äskeinen arvostelu oli tosi lyhyt ja asiallinen ajattelin kertoa teille vähän napanöyhdästäni: Minulla oli tänään punainen t-paita ja napanöyhtä oli vähän punertavaa. Oon vähän lihonut niin paita hinkkaa mahaa.

Koff III-olut
Olen arvostellut huomattavan määrän halpoja oluita, mutten ole nähnyt metsää puilta. Koffin kolmonen on yksi edullisimmista kaupassa myytävistä alkoholituotteista. 0,33l tölkin hinta näytti tällä kertaa olevan 0,68€. Maultaanhan olut on neutraali peruslager, joka ei yllätä eikä petä. Helppoa juotavaa etenkin jos on aloitellut juomisen jollain maukkaammalla. Ei tällaista oikein voi analysoida tarkemmin, kun ei ole mitään mistä puhua.

Koffista tulee aina mieleen Kerava. Keravasta taas Rane ja keravan kollit. Herranjestas millaista paskaa vintiöt oli. Ei voi ymmärtää miten noin tasotonta roskaa on joskus näytetty televisiosta. Toisaalta oliko joku pulttibois parempi? Ankeasti tehtyä peruukit päässä ölinää ja edes näyttelijöiden repeilyitä ei oltu viitsitty leikata pois. Todellista halpaa paskaa. Ja todella todella jäätävää sellaista. Tuollaiseen törkeään ihmisiä aliarvioivaan televisiopaskaan verrattuna tämä olut on kuin graalin maljasta juotu Kristuksen veri. Arvosanaksi annan täydet pisteet kaikilla mahdollisilla arvosteluasteikoilla, muuten näitä asioita ei voi verrata.

Esimerkkejä erilaisista arvosteluasteikoista:
-Kouluarvosana 10 (Asteikko 10-4, jossa 10 on paras ja 4 huonoin)
-Viisi tähteä ***** (Asteikko 1-5 tähteä, jossa viisi on paras mahdollinen arvosana ja yksi huonoin)
-Musiikkiin vertausasteikko: Mamba (asteikko, jossa Mamba on absoluuttisesti parasta ja kaikki muut vähän tai paljon huonompaa)
-Vihollisille juottamisindeksi: juon itse (Asteikko, jolla arvioidaan suostuisiko juottamaan juomaa edes vihollisilleen. Jos ei suostuisi juottamaan edes vihollisillekkaan, niin on tosi tosi huonoa kuraa. Itse juotava on jo ihan kelpoa. )


Tässä kuva aiheesta. Kattokaa sitä! KATTOKAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti