torstai 5. helmikuuta 2009

Lidlin Runebergin tortut

Runebergin päivänä on tapana syödä tietenkin runebergin torttuja. Näitäkin tuntuu olevan kovan monen hintaisia, eli on tarpeen testata halvimmat mitä löytyy. Jotta näemme ovatko mokomat syömäkelpoisia.

Käsittääkseni nämä ovat kohtuullisen edullisia verrattuna muiden kauppojen tuotteisiin. Jopa parikymmentä senttiä halvempia. Kahden tortun pakkaus maksoi 2,69€. Jos jostain löytyy halvempia niin kaippa niitäkin on testattava.

Saksalaisen markettiketjun pyrkimys tarjota suomalaisille asiakkailleen perinteisiä juhlapäivien herkkuja on hatunnoston arvoinen. Torttu oli muuten aika oikeaoppinen, mutta ei ihan tarpeeksi mausteinen ja vähän lättänä. Värikin on hieman valju verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Joku keinotekoisen makeutusaineen sivumakukin on havaittavissa. Mistä pitkä miinus. Ainakin nämä ovat melko sopivan kosteita. Tuli ihan mieleen semmoinen krapula-aamun mössöinen kakka.

Olen syönyt parempiakin, joten annan tälle arvosanaksi kolme hirvenhiihtäjää.

1 kommentti:

  1. hyij, vittu oon maistanut näitä ja todellakin on joku säilöntäaineen maku. Ehkä paskin leivos mitä olen kaupasta koskaan ostanut. Muutenkin runebergintortut on torrttuja.

    VastaaPoista